НОВИТЕ РИАЛИТИ ГЕРОИ СА ТУК: Мимо-Гарсия, Грозденка и Дзами подпалиха интригата на „Островът на 100-те гривни“

Тримата стъпиха на красивия бял плаж в компанията на 27 контуренти

Нещо за четене
21:10 - 16 Септември 2024
3323
НОВИТЕ РИАЛИТИ ГЕРОИ СА ТУК: Мимо-Гарсия, Грозденка и Дзами подпалиха интригата на „Островът на 100-те гривни“

Съдебен заседател гей, който никога не е правил секс, гореща, самонадеяна ромска хубавица и популярен инфлуенсър подпалиха интригата на старта на хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“ и от тази вечер командват парада на Филипините. Тримата стъпиха на красивия бял плаж в компанията на 27 контуренти, за да се опитат със сила, хитрост, интелект и късмет да стигнат до финала и да вземат дял от голямата награда от 300 бона. На старта всеки участник сложи на ръката си по 3 сини гривни, всяка на стойност 3 000 лева. Голямата им цел е да спечелят колкото могат повече гривни и да станат богати.      

Съдебният заседател Мимо-Гарсия моментално се превърна в топ атракция в джунглата. „Роден съм като Димитър, но винаги, за всички, съм бил Мимо. Гарсия се появи няколко години по-късно, когато взех името на Габриел Гарсия Маркес, любимия писател на баба ми. Реших да официализирам името си. Прокуратурата реагира против, но, за голяма радост, вече мога да ви се представя като Мимо-Гарсия“, каза участникът. Съдебният заседател направи още едно хладнокръвно признание - че е гей и е девствен. „Няма нищо срамно в това. Чакам правилния човек“, обясни Мимо. Преди да влезе в играта на гривни, той се притеснявал да използва общетвени тоалетни. Вероятно затова, при битката за провизии и пособия на Острова, съдебният заседател награби бял тоалетен моноблок и го отнесе като трофей в лагера си. 

Мимо-Гарсия

При старта на риалитито Мимо се обгради с жени, а мъжете надуха бицепси в отдалечения край на плажа. С една глава над всички щръкна Дамян, известен в социалните мрежи като като инфуенсъра Дзами. Той обясни, че работи от 14-годишен, бил е сервитьор, барман, пощальон и общак в строителна бригада, но завършил две висши образования и в момента печели добре като търговец. Още в първия ден на Острова Дзами се оказа късметлия и намери Златната гривна, която ще му даде повече храна и възможност да елиминира конкуренти.     

Не на късмет, а на красота ще разчита ромката Грозденка. „Аз съм най-красивата циганка, която някога сте виждали!“, похвали се тя с пристигането си на Острова и заплаши да оплете мъжете в мрежите си, за са я избутат до финала.