Новият екип на Челси, вдъхновен от 90-те

Спорт
13:32 - 10 Юли 2023
2809
Новият екип на Челси, вдъхновен от 90-те

Челси показа новия си екип за сезон 2023/24. Очаквано екипът на лондончани е без спонсор на гърдите, а от клуба обявиха, че няма да бъде наличен за закупуване, докато не започне сезонът.

"Сините" пуснаха официални снимки на няколко звезди - бивши и настоящи, позиращи в новите фланелки за предстоящата кампания.

Заедно с играчи като Михайло Мудрик и Рийс Джеймс бяха мениджърите, спечелили Шампионската лига, Роберто Ди Матео и Денис Уайз.

"Mail Sport" ексклузивно съобщи, че не са успели да привлекат подходящ търговски партньор, ставайки първия отбор от "Голямата шестица" на Англия, който няма спонсор на предната част на фланелката си.

От Челси твърдят, че въпреки че все още не са успели да сключат сделка със спонсор, това може да се промени преди началото на сезона - което е след малко по-малко от пет седмици.

"Феновете трябва да знаят, че титулярният екип за сезон 2023/24 впоследствие може да включва спонсор на предната част на фланелката. Клубът ще съобщи своевременно за всички промени в екипировката", пише в изявлението от "Стамфорн Бридж".