Новият собственик на Левски - пълно менте?

Ексклузивно
14:51 - 28 Май 2021
17396
Новият собственик на Левски - пълно менте?

Синя България тръпне след официалната информация от лагера на Левски, че обещаният от Наско Сираков милиардер, който уж ще е новият инвеститор в клуба, се е появил на "Герена". Членът на Надзорния съвет на клуба Петър Ганев заяви, че УС и НС на Левски още вчера са провели среща с мистериозния бизнесмен.

„Вчера Управителният и Надзорният съвет на ПФК Левски проведоха среща с евентуалния нов собственик на клуба. Коментираха се бъдещите планове и най-важното за всички левскари – ясни гаранции за инвестиционните намерения и опазването на идентичността и традициите на клуба“, написа Ганев във фейсбук.

Уж случайно от лагера на "сините" изпуснаха името Джоузеф Диксън - млад англичанин, който трябва да е митичният баровец, който ще инвестира 100 милиона евро в Подуяне.

Твърди се, че бизнесменът е приближен до кувейтското кралско семейство. Кратка проверка показва, че такава личност не е позната в търговските среди нито в САЩ, както твърди Сираков, нито в Близкия Изток. Вероятно става въпрос за поредното менте, зад което стоят сенчести български капитали.

Феновете изригнаха в социалните мрежи, че може да става въпрос дори за завръщане на Васил Божков - Черепа чрез подставени лица. Други пък се опасяват, че конците на "сделката" дърпа Александър Томов - Лупи, който преди десетилетие спомогна за фалита на вечния съперник ЦСКА с водене на "милиардери" от чужбина.

Докато Наско Сираков продължава да мълчи като онодена гургулица, "сините" фенове остават да тръпнат в догадки.