Ново 20: Андреа не се е млатила с мутра, била като пияна заради ниска захар

За един месец ми се случи три пъти да припадна, защото всички ме наричахте дебела, отсече бившата на Кубрат Пулев

Нещо за четене
12:05 - 05 Май 2023
5642
Ново 20: Андреа не се е млатила с мутра, била като пияна заради ниска захар

Андреа излезе с нова версия за скандалното си участие, където не можеше да си седи на краката и заваляше думите. Феновете на фолк дивата се усъмниха, че тя злоупотребява с алкохол и наркотици, но блондинката отрече тези слухове, като заяви, че се е била с мутра зара Кубрат Пулев. Изпълнителката от лекия жанр изтъкна като версия, че бабаит се е присмивал на Кобрата и тя е решила да защити любимия си. След ден Андреа изтри този пост и вече има нова версия, видя Lupa.bg.    

"Защо не си гледате работата? Всички, които се правите на големи моралисти и живеете в някакъв измислен свят, в който хората не пият. В момента не съм пияна, анемична съм. Да, завалявам думите, защото ми е паднала захарта. Хайде да видим всички, които имате ниска захар в този момент, някой да ви обвинява, че сте алкохолизирани. За един месец ми се случи три пъти да припадна, защото всички ме наричахте дебела. Престанете да съдите другите, защото е много грозно", отсече бившата на Кубрат Пулев.

Андреа побърза да обясни, че не само рязкото отслабване я подтиква към припадъци, но и фактът, че страда от анемия, която е наследила от майка си. Колежки на фолк дивата твърдят, че Андреа отслабва с инжекции с инсулин.