Нумерологът Нели Колева: Бойко — президент, тежка битка за Тръмп

На Румен Радев му се дава съдбовна възможност да създаде политически проект под негова егида, с добра тенденция за бързо разрастване

Новини
15:00 - 13 Юни 2020
11816
Нумерологът Нели Колева: Бойко — президент, тежка битка за Тръмп

Според цифрите, 2020 е преломна година. След пандемията се очакват икономически и политически промени в света.

Това прогнвозира пред “Марица” нумерологът Нели Колева.

Според нея хороскопите на значими лидери ще бъдат променени, което ще доведе до неочаквани трансформации в политическия живот. Ще има хороскопи, които влизат в хармония с предстоящия голям цикъл - до 2029 г. Това са хората, които имат силен Сатурн. От значение е и ролята на Плутон в рождената карта на някои политици. За успеха е важна и активната роля на Венера, Юпитер.

Ще има и лидери с хороскопи, които са в дисхармония с този планетарен голям цикъл. Всичко това ще засегне както бизнес климата, тако и сфери като медицина, социални грижи, земеделие, изкуство, култура.

Премиерът Борисов трябва да се въоръжи с търпение, съветва Колева. От септември съдбата му поднася поредица от изпитания, които обаче могат да бъдат преодолени.

Знаците на промяната ще активират по-осезаемо рейтинга на правителството от септември 2020-а. През последните 4 месеца на годината всички партии, както и парламентът, минават през по-труден период.  

Анализирайки  рождената карта на премиера Борисов, той ще попадне пред кармичен избор. В периода от есента на 2020-а до парламентарните избори през 2021 г. премиерът може да упражни своя свободен избор.

Бойко Борисов има нов съдбовен шанс, който ще намери проявление през 2021 г. Очаква го позитивна промяна. Според нумеролога Борисов може да се кандидатира за президент, при това тенденцията да спечели изборите е сериозна.

Към момента няма партия, която да може да се бори с ГЕРБ. Според нумерологичния анализ през 2021 г. предстоят нови кардинални промени в БСП, както и неразбирателства в парламента, казва още Нели Колева.

Композитната рождена карта на президента Румен Радев сочи одобрението на голям брой хора. Според кармата през 2021 г. г-н Радев може да се кандидатира за втори мандат. През 2020 г. президентът влиза в нов планетарен цикъл. Това е личностна трансформация, която дава възможност за по-големи успехи, ако човек работи в името на голяма цел за решаване на важни въпроси за обществото.

На президента му предстои да вземе полезното решение през 2021 г., когато ще има нови хоризонти. Г-н Радев има шанс да „привлече“ ползотворни обстоятелства към себе си, някои от които ще изискват доста усилия.

Нумерологични анализи сочат, че още в началото на 2021 г. при Румен Радев има добра тенденция за разгръщане на потенциал и лидерски качества. Дава му се съдбовната възможност да създаде политически проект под негова егида, с добра тенденция за доста бързо разрастване във времето, казва Нели Колева.

Тя прогнозира по света да се появят нови политически лидери. За много държави се очаква да имат нов политически модел на управление. 2020-а е първата година, която бележи началото на промени в политиката.

2020 г. е тежка за Доналд Тръмп, като напрежението е особено отчетливо изразено през второто полугодие. Според редица астрологични и нумерологични показатели се очаква труден и оспорван вот между Тръмп и Байдън.

Анализ на рождените карти на двамата претенденти показва, че бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън има по-голямо предимство на изборите пред сегашния държавен глава Доналд Тръмп.

Септември и октомври 2020 г. са важни месеци за двамата кандидати. Този период бележи пътя към предстоящата победа. Краят на октомври и началото на ноември дава по-голяма преднина в полза на Джо Байдън.