Нурофен и колдрекс нямаме!

Родни звезди спукват от бъзици Диона, след като беше спипана да шофира надрусана с кокаин

През ключалката
15:35 - 31 Януари 2024
11096
Нурофен и колдрекс нямаме!

Само преди седмица Диона бе арестувана в столицата след рутинна проверка, при която беше установено, че е взимала кокаин. Кръвните резултати потвърдиха употребата на наркотици.

Уви, Диона със сигурност не е нито първата, нито последната известна личност, която е „хваната“ в крачка. Това, което разгневи аудиторията и предизвика куп подигравки, са нелепите ѝ ученически оправдания – била изпила няколко колдрекса и нурофена през деня, пише iwoman.bg,

Пръв шеговитата серия подкара Коцето. Той качи кратко видео, в което се подава от скъп мерцедес, а на земята падат кутии от въпросното лекарство.

Андреа се снима как е седнала в своя луксозен автомобил, докато някой друг шофира. Бившата половинка на Кубрат Пулев се подпира замислено на масичката, коментирайки: "Аз, когато имам шофьор и съм спокойна за нурофена".

Водещият на Survivor, Ваня Джаферович, също не пропусна възможността за майтап. В заведението си, намиращо се в центъра на София, Джаферович написа на дъска: "Нурофен и колдрекс НЕ предлагаме".

Самата певица също яхна вълната и обяви скорошно участие - на 1 февруари, като е заложила на наркотиците, за да привлече вниманието на феновете си.