НЯМА ИЗМАМА: Сашо Кадиев се сгоди (ВИДЕО)

Тв водещият предложи брак на Ивелина Чоева без майка си Катето Евро

През ключалката
00:12 - 29 Декември 2022
24284
НЯМА ИЗМАМА: Сашо Кадиев се сгоди (ВИДЕО)

Актьорът Александър Кадиев излиза от лигата на вечните ергени, след като предложи брак на дългогодишното си гадже моделката Ивелина Чоева. Тв водещият публикува сладникаво тик-ток видео в платформата с момента от поднасянето на скъпия годежен пръстен, при това навръх Бъдни вечер, видя бдителен репортер на Lupa.bg. 

Кадиев е предложил брак на приятелката си пред очите на майка й и нейния спътник в живота пред запалените свещи в дома им и богатата трапеза, макар и по време на пости.

Там обаче я няма майка му - филмовата звезда Катерина Евро, която още в началото на връзката му с Ивелина не одобряваше съвсем раздялата на сина си с тогавашната му жена (макар и не законна съпруга - б.р.) Таня. От нея Сашо Кадиев има красива дъщеричка. 

От месеци се спекулира дали все пак той ще поиска ръката на Ивелина, след повече от 3 години заедно. И ето, че това се случи - като той иска ръката й не само от нея, а лично от майка й, както видеото е запечатало. 

Любопитната подробност в този годеж е, че очакваният от него отговор "да" идва доста по-късно след самото предложение за брак. 

Никак не е изключено Ивелина, бъдеща Кадиева, да дължи понапълнелите си бедра, видно от клипа, на бременност, но потвърждението вероятно ще дойде по-късно.