Обраха къщата на Рибери, той иска да напусне Флоренция

Французинът се страхува за сигурността на семейството си

Спорт
17:49 - 07 Юли 2020
2540
Обраха къщата на Рибери, той иска да напусне Флоренция

Френската звезда на Фиорентина Франк Рибери е бил обран, съобщава "Ла Република". Футболистът е разбрал за случилото се, след като се е прибрал у дома си след двубоя срещу Парма преди два дни.

Местната полиция веднага е пристигнала на мястото, като все още се оценява стойността на откраднатите вещи. Първоначалният оглед е показал, че редица ценни предмети са били взети. Сред тях са златни часовници и бижута.

Двубоят с Парма бе доста неприятен за Рибери, който напусна терена с контузия в глезена. Фиорентина обаче спечели гостуването си на Парма с 2:1.

В Италия се появи информация, че французинът може да си тръгне от клуба след края на сезона. Рибери е загрижен за сигурността на семейството си, след инцидента с къщата. 

"Жена ми се прости с няколко чанти, малко бижута, но благодаря ти, Господи, това не е нещо важно. Шокира ме самата мисъл, че сме ужасяващо уязвими", написа Рибери в социалните мрежи. 

"Хубавото в случая е, че жена ми и синовете ни бяха в безопасност в Мюнхен. Но сега мога ли аз да бъда спокоен тук, днес, след случилото се? Моето семейство е над всичко и заради него ще взема мерки за бъдещето", добави 37-годишният французин.

"Много съм разочарован от това, което е станало. Всички съчувстваме на Рибери и семейството му. Като изключим финансовата стойност на откраднатите вещи, подобни инциденти са неприятни за жертвите и защото ги лишават от предмети, които имат голяма емоционална стойност за тях. Още по-лошото е, че губиш усещането за сигурност, което всички искаме да имаме за съпругите и децата си", заяви собственикът на Фиорентина Роко Комисо.

"Ще направим всичко възможно да помогнем на Франк да премине през трудния период. Сигурен съм, че семейството на Фиорентина ще покаже солидарност и Рибери ще почувства любовта ни", добави Комисо.