Обраха къщата на Серхио Рамос, децата му били вътре!

Спорт
16:54 - 27 Септември 2023
2859
Обраха къщата на Серхио Рамос, децата му били вътре!

Докато дебютира в Шампионската лига с екипа на Севиля, испанският защитник Серхио Рамос беше обран. 20 дни след официалното си представяне отново с фланелката на родния си клуб той получи лоши новини от дома си в Болулос де ла Митасион.

По време на дебюта му в груповата фаза на Шампионската лига срещу Ланс имало и още по-лоша новина - на мястото на инцидента са присъствали и децата му.

Според източници на полицията нападението е извършено, когато нито 37-годишният защитник, нито партньорката му Пилар Рубио, която е била в командировка, са били вкъщи. По този начин са присъствали само четирите деца на двойката и съответните им настойници.

Крадците действали без насилие, не наранили никого и взели луксозни часовници, бижута, маркови дрехи и пари в брой, без да уточняват сумата на нито един от тях.

Въпреки неотдавнашната уплаха, истината е, че Серхио Рамос не за първи път става жертва на обир в дома си, тъй като през 2012 г. крадци се опитаха да оберат дома му в мадридския квартал "Конде Оргас", но не успяха да вземат нищо, защото там бяха и футболистът, и брат му Рене.