Обраха Константин

Неизвестен задигна книгата на бившия на Райна

През ключалката
11:21 - 29 Юли 2019
8248
Обраха Константин

Обраха Константин за 8-ми пореден път. Фолк певецът се оплака в социалната мрежа, че някой му е взел книгата. 

"Мъка. Искам да съобщя за един екзистенциален проблем, който имам. Днес някой изключително нагло и безцеремонна ми е откраднал книгата. Безгранична е човешката наглост,ще пия валериан цял ден", заяви изпълнителят в кратко видео, което пусна от плажа.

Във видеото той разказва за обира и пита хората около него къде му е книгата. Обръща се дори към дъщеря си Марияна, която с недоумение го гледа и му обяснява, че не знае къде е четивото му.

Той споделя, че му е откраднато произведението "Тютюн" на Димитър Талев. Всъщност романът е написан от Димитър Димов, а Талев е автор на "Железният светилник". Заради грешката феновете на Коцето се усъмниха, че изобщо е започвал да чете романа и си я е носил на плажа само за да се похвали или евентуално да си направи селфи с нея. 

Припомняме, че през последните години апаши седем пъти влизаха му в дома му и го обираха. Той дори се принуди да си смени къщата, за да сложи край на прокобата. Но кражба отново го застигна. Крадци отмъкват книгата му, докато той се препича на плажа.

Коцето със съпругата си Надя