Обраха певица преди Коледа

Новини
14:37 - 23 Декември 2021
3060
Обраха певица преди Коледа

Криминален инцидент се разигра пред студиото на певеца и продуцент Ави Бенеди в квартал Лозенец. На 20 декември, около 14 часа, възрастен мъж открадна чантата на певица, продуцирана от израелския композитор и собственик на музикален лейбъл.

Веднага след това Ави разказа за случката в своята фейсбук страница, като пусна и снимки на крадеца, хванат в крачка с дамска чанта в ръце. С помощта на феновете си музикантът бързо успя да издири мъжа, с което помогна и на полицейското разследване по случая.

Крадецът

„Добро утро на всички! Вчера /б.а. 20 декември/ певицата ми беше ограбена в студиото ми. Този глупав крадец, който просто няма мозък, беше разкрит благодарение на много мои фенове във Facebook. Коледа е точно зад ъгъла, грижете се за себе си, винаги заключвайте всички врати и най-важното, грижете се за чантите си в метрото, автобусите и търговските центрове. Тези крадци не се страхуват от нищо. Да си крадец, не дай боже….. На теб тъп Петър, късметлия си че полицията пое случая а не аз…“ – написа в социалната мрежа изпълнителят.