Обвиниха Саша Зверев в домашно насилие

Спорт
18:01 - 29 Октомври 2020
2618
Обвиниха Саша Зверев в домашно насилие

На германската тенис звезда Александър Зверев май ще му е трудно да се концентрира върху изявите си на корта в последните седмици от сезона, въпреки че наскоро спечели две поредни титли в Кьолн.

След като бившата му приятелка Бренда Патеа обяви, че е бременна от тенисиста, друга негова екс половинка - Олга Шарипова, направи още по-шокиращо разкритие и обвини световния №7 в домашно насилие.

Рускинята излезе с публикация в Instagram, която със сигурност няма да се отрази никак добре на имиджа на Саша Зверев.

"БИЛИ СА МЕ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МЪЛЧА", написа с главни букви Шарипова в социалната мрежа. Тя твърди, че е била жертва на домашно насилие и че не става въпрос за единичен случай. Тя разказа как първият път е бил в началото на отношенията й със Зверев. Тогава той е ударил силно главата й в стената.

Пред руския сайт championat.com Шарипова разкри още подробности за трудните си отношения с 23-годишния германец. Тя твърди, че при една от караниците им той се е опитал да я души с възглавница и е извил ръцете й. През август миналата година нещата са ескалирали и Шарипова сериозно се е страхувала за живота си.


Новината за другата му бивша приятелка, която чака дете от него, пък Шарипова коментира по този начин: "Отдавна исках да разкажа за това. Съвпадение е, че в един ден две негови бивши момичета правят гръмки изявления. Бумерангът се върна при него именно днес. Хората трябва да носят отговорност за всяко свое действие, било то дете или насилие".