Очевидци пред Lupa.bg: Златка плаща сметките на Джизъса

През ключалката
17:37 - 02 Май 2019
3243
Очевидци пред Lupa.bg: Златка плаща сметките на Джизъса

Благой Георгиев е попаднал под финансова зависимост от своята любима Златка Райкова, която му плаща всички разходи, дори кафето. Потресени очевидци разкриха пред Lupa.bg как плеймейтката платила поредната им сметка в столично заведение. Случката се разиграла преди броени дни.

„Бяха в известен локал. Пиха фрешове, кафета, вода. Когато дойде сметката, Джизъса се направи, че уж търси пари в портфейла си, а накрая каза на Златка: „Нямам дребни, оправи я”. Видимо нервна, блондинката бръкна в чантата си и извади банкнота от 20 лева, която подаде на сервитьорката”, разказаха негови приятели, очевидци на резила, които открито се подиграват на екс футболиста.

Вече не е новина, че софиянецът е закъсал здраво за пари. Финансовият крах дойде заедно с развода с бившата му съпруга – татарката Есмер Омерова. Именно с финала на отношенията им дойде и кешовият колапс. След като обедня, татуираният мачо се присламчи първо към поп певицата Гери-Никол. Родителите на варненката обаче ѝ забраниха да има каквито и да било отношения с Благой.

Веднага след това 37-годишният спортист се преориентира към Златка Райкова, с която е вече седми месец. Двойката, която постоянно афишира голямата си любов, е на издръжка на пазарджиклийката, която прави солидни приходи от реклама и от своята модна линия. За да бъде полезен все пак с нещо, нашареният като сръбска лафка бонвиван го играе манекен на дрехите, които продава блондинката. Ходещият параклис, както го наричат зевзеци, участва и в други реклами срещу не малки хонорари, но те не му стигат за да поддържа звездния си статут. 

В опит да избегне дъното още преди влизането си в риалитито Благой обявил за продажба луксозната си къща в Горна баня, която вече си търси нов собственик 690 000 евро. 37-годишният ритнитопковец бил заставен от Златка да продаде имота, за да вкара парите в обръщение, а и да спре да лежи на нейните плещи. Приятелите му обаче се съмняват продажбата да реши финансовите неволи на Джизъса. Аверите му шушукат, че и тези пари ще профука по заведенията.