Offenders: Не сме гонили никого от "Армията"

Спорт
11:06 - 25 Февруари 2021
2453
Offenders: Не сме гонили никого от "Армията"

Представители на фракцията на Сектор “Г” “Offenders” заявиха, че не са верни твърденията, че са се разформировали, а към момента са спрели организационна дейност по хореографиите на ЦСКА и други инициативи покрай тима. Феновете обясниха, че никога не са искали собственикът на клуба Гриша Ганчев да си тръгва от “Армията”

“Не сме се разформировали, спрели сме организационна дейност. Ние по никакъв начин не сме гонили някого от клуба, а сме задали въпроси, защото имаме собствено мнение. Ние не говорим от името на Сектор “Г”, а само от наше име. Всичко друго са грозни интриги”, обясниха от “Offenders” в предаването “Извън групата”.

“Ние никъде не сме написали “Гриша, тръгвай си”. Масата ни разбра грешно. Имаше три въпроса, на които не бе отговорено. Явно в България е много лошо да изказваш мнение. Ние казваме това, което мислим, знаем, че ни носи негативи, но това сме ние.

“Аз уважавах абсолютно всеки фен на ЦСКА, но това сега не е така. Продажници, платени, клетви към семейството изтърпяхме. Това са грозни неща. Това е отвращението. Ние война с любимия си клуб няма да водим. Не сме обидени, а просто отстояваме характерите и мнението си. Всеки нормален фен на ЦСКА иска да бъде шампион и да се работи нормално”.