Официално: Балъков поема ЦСКА 1948

Камбуров също подписа с новака, похвали се Цветомир Найденов

Спорт
18:26 - 02 Юни 2020
1847
Официално: Балъков поема ЦСКА 1948

Красимир Балъков е новият наставник на ЦСКА 1948. Днес специалистът проведе втора среща с ръководството на новака в елита, в края на която двете страни са си стиснали ръцете.

Легендарният плеймейкър на Спортинг Лисабон и Щутгарт се завръща в родния футбол, след като до края на миналата година водеше националния отбор.

Бала застава на мястото на Йордан Юруков, който ще влезе в щаба му като помощник. В треньорската си кариера досега героят от САЩ'94 е водил още Грасхопър, Санкт Гален, Черноморец (Бургас), Хайдук (Сплит), Кайзерслаутерн, Литекс и Етър.

Другата новина е, че ЦСКА 1948 се договори с кошмара на Левски - Мартин Камбуров. Това съобщи основният спонсор на "червените" Цветомир Найденов във фейсбук.

Вторият във вечната голмайсторска листа на "А" група ще носи екипа на столичани през следващия сезон. Всичко е договорено, но към момента опитният нападател не може да подпише договор, тъй като е обвързан до края на сезона с Берое. Едва след края на настоящата кампания Камбуров ще се присъедини към ЦСКА 1948.

Към този момент ветеранът е на един гол от върха при стрелците в efbet Лига - Камбуров е с 11 гола, а с 12 са Димитър Илиев и Клаудиу КешерюКлаудиу Кешерю. С 9 попадения пък са Али Соу и Найджъл Робърта.