Официално: И Христо Крушарски се хвърля в битката за президент на БФС

Сигурно е много гадно в централата, щом всички се бутат там, заяви босът на Локо Пд

Спорт
14:14 - 13 Септември 2021
1277
Официално: И Христо Крушарски се хвърля в битката за президент на БФС

"Кандидатирам се официално за президент на БФС! За 6 години направих футбол, а те за годините нищо не направиха. Бербатов прави? Какво правиш? Нямаш един ден стаж като ръководител. Вторият, дето го докара Вуцата, другият от ОМВ, седнал и да се прави на честен и почтен, Боже мой", заяви президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски.

"Сигурно е много гадно в БФС, щом всички се бутат там. Няма да изкарат 1 лев от джоба си да дадат на футбола. Ходих да гледам аматьорски мач в Говедарци и ги питам откъде вземате пари, казват ми от никъде, ние сами си даваме. Откъде, бе? Аматьорска лига, съдийски такси, пътни, наказания... тези хора се чудят окъде да вземат 5 лева и тия им ги вземат. Общинските отбори имат някой лев, но другите?", попита той.

"Футболът се оправя отдолу, от селските отбори, от училищата. Този път ще ги поканя в моя екип и ви заявявам, че вече съм кандидат. Окончателно. Започвам да обикалям и да ги настроя хубаво как работи футболният съюз.

Локомотив си има свой стил, ако не са тези гайдарджии. Те и за народен ансамбъл не стават. За мен те са пълни неграмотници. ВАР? Това ако е система. Ще докарам две колички пясък, един чувал вар и няколко мистрии. Само това ще ги оправи. Бях решил да извадя отбора, но защо да страдат момчетата заради тия нещастници", заяви Крушарски.

"Моето мнение е, че без съдията щеше да играем по-добър мач. За пореден път съсипват българския футбол тези нещастници. Не знам вече как да ги нарека. Ще им дам по една мистрия, ако искат и колички ще им докарам и да почнат да мажат. Те само за това стават. И едната дузпа с Карагарен, и другата дузпа и въобще изобщо нямам думи".

"Ние ще си вземем нашето. Тази година Локомотив пак ще е в челото, ще се бори за Купата и пак ще бъде в Лига Европа", добави още той.