Огън в "Мастършеф" –паднали сутиени и изгорени ръце (Снимки)

Лора Асенова е човек на емоциите, но по време на съботния епизод на шоуто, фурията достигна нов връх на смущаващите ситуации

Нещо за четене
21:35 - 29 Септември 2023
12270
Огън в "Мастършеф" –паднали сутиени и изгорени ръце (Снимки)

Зрителите на bTV вече знаят, че енергичната Мис България-Вселена Лора Асенова е човек на емоциите, но по време на съботния епизод на "Мастършеф", фурията достигна нов връх на смущаващите ситуации.

След напрегнатото медено предизвикателство, Лора успя да си спечели участие в мастърклас, воден от chef Таралежков. Моделката от Бяла Слатина беше изключително уверена в уменията си на зубър, които е придобила още в училище, но много бързо стана ясно, че основният проблем на една огнена жена е огънят.

Всичко започна още докато Таралежков показваше рецептите за агнешка сарма, сарма от праз и долма от пълнени миди. Запленена от чаровния си учител, Лора изобщо не усети кога й се откопча сутиена и успя да разсмее всички, докато почервеняла от срам се суетеше как да оправи гардеробната си малфункция без да изпусне и момент от обучението.

Когато стана време да демонстрира наученото, миската бързо установи, че записките й далеч не са толкова добри, колкото са били в гимназията и навлезе в режим „паника“. Точно на финалната права – плейтването на чинията, Лора реши, че най-удачно ще бъде да хване врялата си тава с голи ръце. Хубаво е човек да не се страхува от огън, но когато си в кулинарно шоу, ръцете все пак ти трябват. Добре, че беше Кустев да й се притече на помощ и съперниците й в надпреварата да й занесат чиниите на журито, защото Лора остана в стойка на богомолка до края на епизода.
Добрата новина е, че целият този екшън не попречи на кулинарката да спечели мастърпресилката и да обърне играта в своя полза.