Огромни приходи в касата на Юнайтед, Роналдо иска титлата още този сезон

Компанията, която облича Червените дяволи - "Aдидас", не може да смогне с фланелките на португалеца

Спорт
17:15 - 04 Септември 2021
3183
Огромни приходи в касата на Юнайтед, Роналдо иска титлата още този сезон

Кристиано Роналдо още не е изиграл нито една минута за Манчестър Юнайтед след завръщането си на "Олд Трафорд", но привличането му вече донесе огромни приходи в касата на клуба.

Продажбата на фланелки с неговото име и №7 надхвърля очакванията и се оказа, че това е довело до изчерпване на количествата, а от Aдидас не могат да смогнат с производството на нови.

Заради пандемията от коронавирус спортният концерн затвори заводите си във Виетнам, където се произвеждаше 28% от цялата продукция. От германската фирма имаха планове как да компенсират този проблем, но трансферът на Роналдо ги хвана неподготвени.

Португалецът няма намерение да се бави и веднага ще се опита да стигне до отличие с тима на „червените дяволи“. Той няма намерение да се примирява с поддържаща роля в първенството и по тази причина вече е заявил желание за триумф във Висшата лига още през този сезон.

„Сън“ твърди, че Кристиано е споделил пред сънародника си Бруно Фернандеш, че иска отборът да се бори за златните медали, като очаква халфът да каже това на останалите играчи.

Както стана ясно, точно Бруно е бил сред най-активните в уговарянето на португалския си съотборник да избере офертата от „Олд Трафорд“.

Роналдо е в Манчестър от вчера, след като беше освободен от лагера на националния си тим. Като за начало обаче нападателят трябва да изкара 5 дни в карантина. Очакванията са нападателят да дебютира за Юнайтед точно след седмица срещу Нюкасъл.