Ох, Котьо: Тоби от "Мастършеф" извади мощна цица (горещи снимки)

Бургазлийката подпряла със силикон бюста си преди година и половина

Нещо за четене
18:22 - 20 Ноември 2023
17631
Ох, Котьо: Тоби от "Мастършеф" извади мощна цица (горещи снимки)

28-годишната фризьорка Тоби Димова, която влезе в Топ 10 на „Мастършеф“ и малко не й достигна да се пребори за победата, успя да натрупа над 17 000 последователи в Инстаграм. Тя вече е инфлуенсър и използва популярността си, за да рекламира вино, обзавеждане, мода и други.

Тоби е доста секси без престилка

Същевременно красавицата взриви социалните мрежи с разголени снимки, на които си личи мощният й бюст. Оказва се, че Тоби има доста силикон в циците си. Той е бил поставен преди година и половина от един от най-добрите пластични хирурзи у нас. Прави впечатление съвършената форма на гърдите на брюнетката.

И макар че мнозина смятат за най-секси участничка в този сезон на реалитито миската Лора Асенова, която не се свени да флиртува с шеф Илиан Кустев, истинските ценители отдават предпочитания на бургазлийката Тоби Димова.

„Ти дойде в "Мастършеф" със заявката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня наистина преоткри себе си“, каза й на раздяла шеф Кустев.

„Плаках, смях се, учих се и се забавлявах. И въпреки че си тръгвам днес, аз си тръгвам победител, срещайки всички тези прекрасни хора в лицето на участниците и журито! На които всъщност искам да кажа, че животът е едно приключение, което трябва да посрещнете, той е едно обещание, което трябва да спазите. Животът е една игра, която трябва да играете…“, написа Тоби Димова в Инстаграм-профила си.

Тоби прелъстява с естествени форми

Според нея тазгодишното кулинарно шоу трябва да бъде спечелено от бившия боксьор Осман или преводачката от Пловдив Биляна Стамова.

Да сваля ли това парченце плат?...