Олеле, Драго Чая ще се пръсне! (шок снимка)

Нещо за четене
15:31 - 20 Май 2022
9761
Олеле, Драго Чая ще се пръсне! (шок снимка)

Драгомир Драганов е по-дебел отвсякога, забелязват зрителите на БНТ, които са изумени от наднорменото тегло на журналиста-шоумен. Драго винаги е бил пухкав и приятно закръглен, но сега е различно - килограмите му вероятно надхвърлят 130! Когато гледаш Чая, усещането е, че всеки момент той направо ще експлоадира и ще се пръсне на парчета.

Драго започна да пълнее с бесни темпове миналото лято. От тогава досега той е качил над 20 кила. Според източници на Lupa.bg, именно заговяването му е причината да бъде свален от ефира на предаването "БНТ на 60", което той създаде, а в един момент мястото му зае Мира Добрева. В момента дебелия Чай се изявява като репортер в сутрешния блок на БНТ "100% будни", където има собствена рубрика. 

Вероятно заради много добавени килограми, Драго се облича в дрехи, наподобяващи чувал - с широки ръкави и въженца, като за бременни дами. "Той вече е над 50-годишен, това тегло е проблем! Трябва спешно да отслабне - не само по естетически, но и по здравословни причини", коментират негови колеги от телевизията.