Опашки се вият за билети, за Сектор Г свършиха (СНИМКИ)

Министърът на здравеопазнането позволи утре капацитетът на националния стадион да е отворен на 50%, истерията ескалира

Спорт
17:30 - 18 Май 2021
3644
Опашки се вият за билети, за Сектор Г свършиха (СНИМКИ)

Хиляди фенове на ЦСКА бяха окупирали от сутринта касите на стадион "Българска армия", за да си закупят билети за утрешния финал за Купата на България срещу Арда. Срещата е от 19:30 часа на националния стадион "Васил Левски".

Привържениците таяха надежда за добра вест от Министерство на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров да разреши по-голям капацитет от съоръжението да работи и да могат повече желаещи да гледат мача на живо. И чудото се случи - получи се разрешение за 50% от капацитета да бъде отворен. И, разбира се, истерията продължи с пълна сила. Касите отвориха към 15 часа днес, а опашките се виеха със стотици метри.

Ограничение в продажбата на билети нямаше, като цените са 25 лева за Сектор В и 15 лева за Сектор Г, като за Северната трибуна свършиха! 

Продажбата тази вечер ще продължи до 20:00 часа, но вече няколко хиляди билета за изкупени, като най-много да остане нещо за продажба до утре до обяд.

Ръководството на ЦСКА се надява на силна подкрепа от трибуните, а феновете искат да видят техните любимци с трофея, който загубиха миналата година на финала срещу Локомотив Пд.

Снимки: Агнес Методиева