Оперативният директор на ЦСКА 1948: Напролет май ще си играем само с Лудогорец

Разградчани бяха най-силният възможен опонент за купата, заяви Стойчо Младенов

Спорт
12:09 - 15 Декември 2023
2500
Оперативният директор на ЦСКА 1948: Напролет май ще си играем само с Лудогорец

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Сф Стойчо Младенов прие с усмивка жребия за четвъртфинала в турнира за Купата на България. Тимът му ще срещне Лудогорец, а това ще бъде един от трите мача между двата тима в периода от 10-и февруари до първата седмица на март.

„Мач като всички останали. Суперкупа, купа, първенство – много мачове ще изиграем с този противник. Изглежда, че през пролетта ще бъдат само мачове с Лудогорец. Надявам се и ние да бъдем във върхова форма за четвъртфинала, за да стане един интересен мач и който е по-добър, да победи“, заяви Стойчо Младенов и се засмя.

„Това е най-добрият противник, който можем да изтеглим и това е един мач, в който ние ще видим на какво ниво сме“.

След вчерашната победа с 1:0 над Арда (Кърджали), тимът на ЦСКА 1948 завърши на 5-о място в есенното класиране с 35 точки, изоставайки на 10 от лидера Черно море (Варна).

„Как оценявам полусезона на нашия отбор? Можеше и по-добре, защото загубихме точки там, където не трябваше да губим. Разбира се, че адаптацията на новите хора беше много трудна, някои не успяха да се адаптират. Това са нормални неща във футбола“.

Какво правят в клуба по привличането на нови футболисти беше следващият въпрос към Младенов.

„Да, наясно сме със селекцията, която трябва да се направи. Работи се в тази насока, надявам се всичко да бъде успешно за нас. Постовете? Тези въпроси към треньора“, заяви опитният специалист.