Орнела Мути дойде в София, пръска чар и сексапил (СНИМКИ)

Култура
22:40 - 19 Юни 2019
32384
Орнела Мути дойде в София, пръска чар и сексапил  (СНИМКИ)

Една от иконите на италианското кино - чаровната и сексапилна Орнела Мути пристигна днес в София като специален гост на четвъртия Фестивал на италианското кино, който се провежда в кино "Люмиер" от 17 до 21 юни.

"Много съм щастлива да съм тук, не идвам много често в България. За мен е чест да съм обичана тук. А какво се случи с моя живот и как филмите промениха моя живот, не знам, защото нямам друг живот, започнах когато бях на 14 и не знам друго", сподели прочутата римлянка, която тази вечер бе бурно аплодирана от своите български почитатели в кино "Люмиер". Тя е участвала в над 100 филма.

Мнозина от тях чакаха зеленооката актриса с нетърпение, за да си вземат автограф или пък да си направят селфи. Тя уважи желанието на неколцина от тях, а на влизане и излизане от залата раздаде въздушни целувки на зрителите.


Италианската звезда се появи пред феновете си с големи черни очила, облечена със стилен черен гащеризон и златисти сандали. И на 64 години звездата демонстрира перфектна визия и фигура. Тя получи специален плакет от организаторите на Фестивала на италианското кино.


Актрисата е популярна у нас с филмите “Бони и Клайд по италиански”, “Последната жена”, “Лудо влюбен”. Орнела Мути прави филмовия си дебют с лентата “Най-красивата съпруга”, която излиза през 1970 г. Макар вече да е баба на трима внуци, 64-годишната италианска звезда изглежда прекрасно, още се снима в киното, а допреди няколко години дори позираше гола за снимки.


Звездата на италианското кино бе приветствана от посланика на Италия в България г-н Стефано Балди, президента на Италианската търговска камара в България Марко Монтеки, артистичния директор на фестивала Рoко Коланджело, президента на Apulia Film Commission Симонета Дело Монако, директора на Българския културен институт в Рим Жана Яковлевa и шефа на НДК Борислав Велков.

Снимки: АГНЕС МЕТОДИЕВА