ОСЕРИ СОФИЯ: Кой се изкендза в асансьора на "Иван Асен"? (СНИМКИ)

Поне сложете тоалетна хартия в подлезите

Общество
12:52 - 09 Май 2024
9456
ОСЕРИ СОФИЯ: Кой се изкендза в асансьора на "Иван Асен"? (СНИМКИ)

Докато Столичният общински съвет свиква извънредно заседание да бистри пак безумната велоалея, срещу която протестират живеещите на "Витошка" и "Патриарх Евтимий", градът съвсем заприличва на клозет. Обективът на lupa.bg улови как съвестен гражданин се е изсрал в асансьора на подлеза срещу Румънското посолство на ул. "Иван Асен".

Човекът в нужда явно е бил доста възпитан, тъй като след това е избърсал задника си със салфетка, която е захвърлил пред вратата. Като цяло подлезът на метри от идеалния център на столицата е в отвратително състояние, видимо не е мит от месеци, а за влагата и мухъла изобщо не си струва да се споменава.

На всичко отгоре поради строежа на метрото въпросният подлез на Румънското посолство е единственият подстъп от кв. "Гео Милев" и "Редута" към центъра. Ежедневно го ползват стотици майки с колички и инвалиди, които са принудени да газят в лайна.

Обръщаме специално внимание на кмета на район "Средец" Трайчо Трайков и неговия заместник, пряко отговарящ за подлезите - арх. Христов, че ще следим темата. Ако не друго, поне поставете тоалетна хартия в асансьорите, да не се мъчат акащите с грапави салфетки.