Остава с "Взлом" в летния музикален сезон

Нещо за четене
14:16 - 24 Юни 2021
1796
Остава с "Взлом" в летния музикален сезон

„Взлом“ е третият сингъл от предстоящия шести студиен албум на момчетата от Остава. Групата отново залага на емблематичното си китарно звучене и силно въздействащ текст, с който провокират режисьора Невена Спасова да разкаже историята на двама влюбени и тяхната първа среща. Как влизате в любовта - с взлом или с маска … ? С друго лице?.

Младите актьори Елеонора Иванова и Свилен Георгиев - Сисо, влизат в образа на главните действащи лица в новото видео. Копнеещи да „се слеят в едно“, те захвърлят маските и загърбят стереотипите в името на голямата любов. Видеото е заснето в центъра на София и на Царска Гара- Казичене.

Това непринудено обяснение в любов и музиката към него са дело на Свилен, а за аранжимента групата отново работи съвместно с Георги Станев. С пускането на „Взлом“, момчетата от Остава дават старт на летния музикален сезон. След дългия застой на музикалната сцена, това лято ще бъде изпълнено с много концерти на открито и участия във фестивали. А както традицията повелява, в края на месец август, ще отбележим отиващото си лято с голям концерт на групата в Маймунарника.