Освалдо Риос на 60: Българките са най-добри в леглото

Изповеди
16:25 - 27 Октомври 2020
22655
Освалдо Риос на 60: Българките са най-добри в леглото

"Касандра", "Вдовицата в бяло", "Три съдби", "Господарят на Раузан" - всички тези емблематични латино сериали са свързани у нас с едно име - на пуерториканския секссимвол Освалдо Риос. Мускулестият мъжага, който е икона за дамите 50+ в България и дори е гостувал в страната ни няколко пъти, на 25 октомври навърши достолепните 60 години. И даде огромно признание на тукашните си фенки - те са любовници №1 в света!

Риос споделя в интервю по случай юбилея си, че е бил с жени от всички краища на света, но най-умели в кревата са българките и италианките. За подвизите на Освалдо у нас до днес се разправят легенди. Особено за изпълненията му преди повече от 11 години, когато пристигна в Студентски град, за да журира на конкурса "Мис Висшистка". Шушука се, че само за една нощ латиносът е прекарал през леглото си половин дузина участнички в надпреварата.

Освалдо си го бива и на 60

Широко одумвани в миналото бяха неговите креватни изпълнения с ВИП-брадърката Весела Нейнски и русенската фолкприма Глория. И докато първата до днес признава, че се разтапя само при мисълта за мощните бицепси на Освалдо, Гло се прави на ощипана за отминалата афера с актьора.

Освалдо Риос всъщност е учил за психолог, а образованието си е получил в Ню Йорк. Много скоро след това обаче той разбира, че предпочита артистичния свят. През годините се е изявявал като актьор, музикант, модел и продуцент. Участвал е в над 20 продукции, но безспорно най-успешната сред тях е “Касандра”, сериалът му осигурява място дори в рекордите на Гинес. Поредицата превръща Риос в латиноамериканския актьор с най-голям международен успех. “Касандра” е продадена в над 100 страни по света и е преведена на 32 езика.

Весела Нейнски още си спомня с трепет за мачото

Преди четири години Освалдо Риос изчезна от публичното пространство, а малко по-късно разкри, че всъщност се е борил с рак на простатата, при това два пъти. “През 2016 г. започнах да имам проблем да ходя до тоалетната. Тогава откриха тумор на простатата, който беше с размер 8 см, за съжаление беше злокачествен и се наложи операция. Две години по-късно той отново се появи, този път беше по-голям - 10 см.” - разказва Риос. След втората операция, на която той се подлага през 2018 г. актьорът обяви, че вече е в ремисия.

Актьорът има три брака зад гърба си и трима сина.

Глория си мълчи по темата "Освалдо"