ОТ АДА! Шефката на гробищата люби женен погребален агент, двамата въртят далавери за милиони

Крими
16:50 - 21 Ноември 2019
16513
ОТ АДА! Шефката на гробищата люби женен погребален агент, двамата въртят далавери за милиони

Шефката на общинската фирма „Гробищни паркове” Райна Божичкова се оказа замесена в грандиозен сексуално-корупционен скандал, какъвто не са виждали ни живи, ни умрели. И докато прокуратурата работи по далаверите на шармантната госпожа, читателите на Lupa.bg могат да се запознаят с безумната история.

Публична тайна вече трета година е фактът, че шефката на гробищата е в прелюбодейски отношения със собственика на фирма за погребални и каменоделски услуги Славчо Величков, като двамата заедно трупат пачки на гърба на покойници и опечалени. Служители в общинската фирма отдавна алармират, че в складовете на Славчо могат да бъдат намерени откраднатите паметници и редица други вещи, собственост на общинското предприятие, но до момента разследване нямаше.

Внезапно обаче на сцената преди месец се появи рогоноската Антоанета Петрова – законната половинка на любовчията Слоавчо, която засипа офиса на Йорданка Фандъкова и прокуратурата с документални доказателства за далаверите на гробищните прелюбодейци.

Според обезчестената съпруга, Божичкова помагала на семейния бизнес на Славчо Величков с покойници, а в замяна от години си допълвала държавната заплата със солидни хонорари от частната им фирма. Част от парите били давани като заплащане за счетоводни услуги, които извършвала заедно с финансовия директор на „Гробищни паркове” Мариан Попов. Нещо повече – Антоанета навлиза в интимни подробности и описва как конкурентката й в кревата се е обзавела с чифт силиконови гърди за сметка на Славчо.

Божичкова узакони циганския рекет на гробищата

Именно чрез фирмата на любовника си г-жа директорката е ремонтирала някои части на гробищния парк, услужливо премълчавайки, че средствата не отиват в ОП „Гробищни Паркове”, а в частната фирма на любовника й. Далаверите на странната двойка са ставали повод и за подаване на жалби във Второ РУ на МВР още през 2017 г., образувано е и досъдебно производство срещу Райна Божикова, но до обвинение не се стига.

Божикова е човекът, който раздаде на тълпите цигани из „Орландовци” баджове с подписа си и печата на Столична община, с което на практика узакони рекета им над опечалените. Бивши служители на дирекцията споделят, че Райна на практика е „калинка” и подставено лице, чрез която се върти сериозен частен погребален бизнес с участието на хора, които са на общинска заплата.

Иначе измамената Антоанета отишла лично в любовната квартира на Славчо и гробищната шефка да им потърси сметка очи в очи. Вместо обяснение или извинение получила як пердах и опрян до челото пистолет.

Предлагаме ви факсимиле от последната й жалба до СОС: