От "Дисни" до порното!

Мейтланд Уорд преди радваше деца, сега възрастни

Новини
12:50 - 18 Декември 2019
11840
От "Дисни" до порното!

Доскоро тя участваше в детски сериали, а зрителите я познават в ролята на майка. Сега пак участва във филми, но за възрастни. Актрисата Мейтланд Уорд снимаше за "Дисни", а сега участва в порното.

Образът на "Дисни - мама" толкова втръснал на Мейтланд, че решила да промени коренно живота си.

"В Disney Studios плащат няколко пъти по-малко, отколкото в порно", откровена е 42-годишната актриса Мейтланд Уорд.

Между другото, опитът на Мейтланд е доста голям. Тя участва в популярния сериал „Правилата да живеем заедно“, „Големият ремонт“, „Смелият и красивият“ и „Бостънското училище“.

Въпреки това детските и юношеските филми на Мейтланд бързо я отегчиха. Жената искаше да изненада мъжете, да ги впечатли с фигурата си и да не е вечна „майка“. Според нея тя никога не се е чувствала истинска "майка". И в един момент Мейтланд спряла да се преструва.

Агентът й беше шокиран, разбира се. Той каза, че студиото ще прекрати договора на Мейтланд заради откровените й снимки, но актрисата вече не се интересувала. Образът на целомъдрението бе успешно забравен.

Сега Уорд действа в порно и се чувства на мястото си. За месец тя печели до 62 хиляди долара, вършейки... любимата си работа. 

Мейтланд постоянно публикува провокативни снимки в Инстаграм и има милион абонати, като сред тях определено има и тийнейджъри, които виждат Мейтланд в образа на "майка".