От щаба на Роналдо: Лъжа е, че ще се събират с Меси

Спорт
14:44 - 14 Август 2020
1309
От щаба на Роналдо: Лъжа е, че ще се събират с Меси

Информациите, че Кристиано Роналдо е бил предлаган на Барселона са "пълна лъжа". Такова определение са дали от лагера на португалеца на вчерашните спекулации, които бяха лансирани от уважавания испански журналист Гийем Балаге, известен с това, че е близък до агента на CR7 Жорже Мендеш.

От испанския "АС" са се свързали с хора, които изданието идентифицира като част от "вътрешния кръг" на Кристиано Роналдо. Последните твърдят, че информациите от вчера са чиста спекулация и Кристиано и неговото семейство се чувстват добре в Торино и португалецът няма никакво намерение да напуска Ювентус.

35-годишният Роналдо има договор с Юве до 2022 година, като амбицията му е дотогава да спечели Шампионската лига с "бианконерите" и да стане едва втория играч след Кларънс Зеедорф, който успява да вдигне трофея с три различни клуба.

Цялата версия на Балаге за това, че Кристиано Роналдо е бил предлаган на клубове като Пари Сен Жермен и Барселона в нито един момент обаче не се базираше на желанията на самия португалец, а на намерението на Ювентус да се освободи от голямата му заплата.