От Theatro Beach: Спокойно, вторите проби са отрицателни!

Ние сме единствените, които тестваме персонала още преди да дойде на работа, заявиха от заведението

Новини
13:30 - 27 Юни 2020
9657
От Theatro Beach: Спокойно, вторите проби са отрицателни!

Екипът на хитовия Theatro Beach в Царево побърза да успокои народа, след като заяви, че вторите проби за коронавирус на техен персонал са отрицателни. По-рано през деня се появи информацията, че има 7 заразени, пристигнали от София за работа в южното курортно селище.

Те обявиха дори и имената на хората, които в момента са под карантина, като една част са в Царево, друга в София.

„Хората могат да бъдат абсолютно спокойни при нас, защото ние сме единствените, които тестваме персонала още преди да дойде на работа тук. Събрахме екипа в София и направихме пробите превантивно. Никой няма никакви симптоми. Направихме щателна дезинфекция, продължаваме непрекъснато. Целият персонал е с предпазни маски и шлемове“, казаха още от Царево.

„За да бъдат престоят и почивката спокойни и сигурни, поемаме ангажимент да тестваме персонала си ежеседмично, като резултатите ще бъдат достъпни и публично“, заявиха от Theatro Beach.

В официалната си страница във фейсбук заведението публикува и своето обръщение:

"Здравейте, приятели!

С радост Ви съобщаваме, че ВСИЧКИ проби, направени с PCR тестове на екипа на THEATRO BEACH (Theatro Beach Bar, Theatro Night Club & Djanam Steak&Fish) са ОТРИЦАТЕЛНИ! Направихме пробите в две независими лаборатории!!! Екипът ни е напълно здрав и без нито един случай на COVID-19.

Прилагаме тестовете, които разбира се са налични и на хартиен носител при нас. За нас това е удовлетворение, въпреки че не сме имали съмнения. С уважение към нашите клиенти, към Вас, ги показваме и публично!

По този начин - ясен и недвусмислен, оборваме разгромно всички слухове, разпространявани от недоброжелатели и за наша изненада- повтаряни от различни хора и медии.

Вярваме в здравия разум, на мнозинството; вярваме и се грижим за опазването на здравето на екипа и клиентите си, до колкото зависи от нас; работим здраво; забавляваме се още по-здраво и знаем, че всичко това, няма да бъде безрезултатно!

Очакваме Ви - здрави, прави и много по-корави от всяка неоснователна клюка. Жълто при нас е само Слънцето! Усмихнете се и му се насладете и Вие!"