От торбата с обещания : Борисов обеща на плевенчани зала и стадион, ако му изберат кмет

Лидерът на ГЕРБ е на предизборна обиколка в страната и представя доверениците си за кметските постове

Новини
12:55 - 08 Октомври 2023
3603
От торбата с обещания: Борисов обеща на плевенчани зала и стадион, ако му изберат кмет

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в град Плевен и представя кандидатите за кметове на ГЕРБ в област Плевен. Д-р Валентин Христов е кандидатът на ГЕРБ за община Плевен, предава Novini.bg.

"Нямам опит в политиката. Но това има свое предимство, защото мога да видя решението на проблемите от друг ъгъл. Нуждаем се да тръгнем по нов път. Много лесно е да посочваме проблемите, но е трудно е да се вземат решенията", каза Валентин Христов.

Председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов заяви: "Доволен съм от Плевен. Години наред не идвах, защото стотици милиони се изсипаха, а организацията ни беше разделена.

Защо няколко години сте толкова мълчеливи, уплашени и неактивни. Избивате се по пътищата и си траете. Три години нищо за недостроената магистрала. Магистрала обрасла с трева, стана ми мъчно. "

В София нямаше нито една спортна зала, когато станах кмет, в София - не в Плевен, и в Пловдив нямаше. Оправихме залите.., заяви Борисов.

Ще поема ангажимент за зала и стадион в Плевен, само ако имам кмет. Това мога да кажа на плевенчани. И Хемус ще се случи. Но ще се случи, само благодарение на моя натиск, не на вашия, каза лидерът на ГЕРБ.

Към колегите си от партия "Продължаваме  промяната" заяви:

"Да знаете, че след няколко дни ще има час по математика и ще се брои."

"Вместо ние като некоалиционни партньори да се похвалим с всичко направено, залагаме си името, подписа за решенията в енергетиката", допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и ескалиралата ситуация между Израел и Хамас.

Това, което се случва в Израел, е опасно. Какво ще се случи следващите часове, може да промени много неща в света, каза Борисов. Той похвали реакцията на Мария Габриел.