Откриха жива котка в чекиран багаж

Служителите на рентгеновата машина били „шокирани“

Новини
14:27 - 24 Ноември 2022
3752
Откриха жива котка в чекиран багаж

Хората вземат странни неща в самолетите - това не е нищо ново. Оказа се, че куфар, чекиран за пътуване от Ню Йорк до Орландо, Флорида, на 16 ноември със сигурност е съдържал нещо доста странно, пише CNN.

Докато багаж на пътник е на рентгеновата машина, служителите на летището виждат вътре неща като бутилки, чаши за вино, чифт джапанки - и образ на котка в реален размер.

В крайна сметка, настина в багажа има истинска котка - жива и невредима от последните няколко часа, прекарани пътувайки в самолета.

Служителите, които са видели изображението и след това са отворили куфара, за да извадят котката, са били „шокирани“, казват от летището.

Въпреки че ежедневно се занимават с всичко - от неразрешени огнестрелни оръжия до незаконен сос от червени боровинки, рядко се открива живо животно в чекиран багаж. За щастие котката не се е опитала да избяга, когато са отворили куфара, добавя vesti.bg.

Пътникът, който е пътувал с Delta Air Lines, е бил извикан, за да обясни за съдържанието на багажа си и е казал, че това не е неговата котка и тя принадлежи на друг член от семейството му. Той предполага, че котката, която е в багажа, е влязла в куфара незабелязано.