Откритие на Слави смени името си

Даниела Пирянкова избра да се представя с артистичен псевдоним

През ключалката
17:19 - 08 Октомври 2019
14464
Откритие на Слави смени името си

Най-младата звезда на „Пайнер“, която е откритие на Слави Трифонов, избра да се представя с артистичен псевдоним. Даниела Пирянкова, която наскоро дебютира на попфолк сцената в колаборация с Джордан, вече ще се казва Данна, видя Lupa.bg.

“С гордост ви съобщавам, че псевдонима ми е Danna/ Данна! Очаквайте скоро много готини неща“ –  обяви в социалните мрежи изпълнителката.

Тя бе избрана след кастинг, а още първите й стъпки на професионалното музикално поприще разкриха, че я очаква обещаващо бъдеще. До момента Даниела Пирянкова се изявяваше със своето рождено име, но оттук нататък поставя ново начало, като заложи на артистичен псевдоним.

“Избрах Danna/Данна, защото звучи модерно, категорично и запомнящо се. Реших, че новият етап в музикалната ми кариера е добре да поставя и с ново артистично име. Вярвам, че с Данна ще открия интересни хоризонти в музикален план и това име ще ми донесе много нови успехи“, споделя певицата.

Тя подготвя три проекта, за които издава, че със сигурност ще изненадат приятно меломаните. “Много ми се работи, нищо че съм на 15“ – казва новата надежда на фолка. За нея музиката е на първо място в момента, но образованието й също е приоритет, който няма да подцени и занапред.