Отлагат и ЦСКА - Лудогорец

Причината е участието на двата отбора в евротурнирите

Спорт
12:24 - 30 Юли 2021
3513
Отлагат и ЦСКА - Лудогорец

Мачът между ЦСКА и Лудогорец, който по програма трябва да се изиграе на 8 август (неделя) от 21:00 часа на стадион „Българска армия“, ще бъде отложен.

Датата на срещата ще бъде променена в началото на другата седмица, информира Тема спорт. Това стана ясно, след като вчера УЕФА обяви програмата за мачовете от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Българският шампион се изправя срещу Олимпиакос, а първият мач от двойката ще се проведе на 10 август (вторник) от 21:00 часа на „Хювефарма арена“ в Разград, Това означава, че "орлите" трябва да изиграят две срещи в рамките на 48 часа, което в България няма как да се случи.

След вчерашното продължаване на "червените" в Лигата на конференциите родното дерби не може да бъде издърпано за 7 август (събота). На 5-и (четвъртък) ЦСКА - София ще се изправят срещу следващия си съперник в новосформирания европейски турнир - Осиек.

Така двубоят между "червени" и "зелени" ще бъде отложен, като пред СТК стои трудната задача да пренасрочи втори двубой на столичния тим, след като в сряда и срещата от втория кръг с Арда бе отложена.

За новия старши треньор на ЦСКА - София Стойчо Младенов новината е добра, тъй като ще има допълнително време за работа с футболистите си, без да е притискан от мачовете в българския шампионат.