Отново сватба в „Един за друг“

Габи и Десо от романтичното риалити си казаха „Да“

Нещо за четене
17:28 - 28 Август 2023
5425
Отново сватба в „Един за друг“

Поредна сватба вдигнаха участници от последния сезон на „Един за друг“. Крак за Крак за брачните церемонии повлякоха Виктория и Георги. Примерът им беше последван от победителите във формата – Виктория и Явор. А през уикенда заветното „да“ си казаха финалистите от романтичното риалити Габриела и Десислав. Всъщност Десо и любимата му подписват на скромна церемония в началото на месеца. А сега вдигат луда сватба с приятели, както сами признават.

Двойката се взима официално в родния им град Силистра. Сватбата на Габи и Десо е пълен пакет – има крадене на булка, хора, танци, официална церемония, а накрая всичко приключва със заря в чест на новото семейство. Още от ранни зори женихът се появява пред дома на бъдещата булка с музиканти. Красивата Габи се показва от прозореца на апартамента, но отказва да слезе. Тогава до Десо изненадващо се появява кран. Младоженецът се качва на него, издига се бавно към заветния прозорец и успява да стигне до любимата си, която вече е склонна да му пристане въпреки първоначалния отказ.

В края на вечерта е голямата изненада за младоженците. Близки и приятели уреждат зарята. Те са заведени на тераса, от която да наблюдават фоейерверките, озаряващи небето.

„Пожелавам ни да сбъднем всичките си мечти, а аз знам, че моята е сбъдната и е това“, споделя булката.