Отслабнала ли? Тита пак лъже с фотошоп

Певицата има секси тяло, но не е анорексично кльощава, каквато се изкарва в социалните мрежи

Нещо за четене
13:01 - 14 Ноември 2023
4294
Отслабнала ли? Тита пак лъже с фотошоп

Наскоро доста медии гръмнаха с новината, че Тита явно се е вталила до неузнаваемост. От известно време брюнетката тренира кикбокс, който със сигурност й е помогнал да стопи няколко излишни килограма, но се оказа, че на живо не е чак толкова кльощава, колкото на фотосите си в социалните мрежи, пише в. „Уикенд“.

Надарената изпълнителка пя на няколко предизборни концерта, където си пролича истинското й тяло. Христина Христова, както е истинското име на певицата, не е дебела, има заоблени и апетитни форми, но няма анорексичното тяло, което показва в социалните мрежи.
„От известно време съм запалена по кикбокс. Според мен всеки трябва да се движи и изкарва енергията, която се е насъбрала в него. Имам много добър учител“– разказа преди време младата изпълнителка и допълни, че според нея спортът помага на всеки един изпълнител да бъде по-добър при сценичните си изяви.


Красавицата имаше период, в който тежеше около 75 килограма и беше доста едра. После Тита се втали малко, а в последната година успя да смъкне още излишни килограми. Феновете на певицата отдават вталяването й на проблемната й връзка с ММА боеца Недко Николов. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, здравенякът дори преби гаджето си, а тя му прости, но в крайна сметка двойката се раздели окончателно. Сега Христина изглежда щастлива, но държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

Така изглежда Тита в социалните мрежи

„Смятам, че щастието обича тишината. Човек трябва да влиза под светлините на прожекторите, когато има какво да заяви, какво да покаже, с какво да се похвали, а не просто да се появява току-така“ – философства изпълнителката.

Последователите на надарената брюнетка смятат, че изглежда добре и е секси, но няма нужда да се вталява допълнително с фотошоп.