Отварачката отвърна на удара

Певицата обвини шефа на Диапазон рекърдс Ненчо Касъмов в некоректност, породена от личен сантимент

Нещо за четене
17:23 - 30 Май 2024
7712
Отварачката отвърна на удара

Мария разкри кой стои зад спрения й нов видеоклип “Малка черна рокля” и обвини шефа на Диапазон рекърдс Ненчо Касъмов в некоректност, породена от личен сантимент. Припомняме, че Касъмов е бивш на колежката й Теодора, която гръмна именно с този хит преди 14 години. Фолк звездата направи официално изявление със стори в своя Инстаграм профил, като в клипчето разказа на какъв хейт и атаки е подложена тя и екипът й след излизането на сингъла.

Вчера парчето бе премахнато от нейния онлайн канал по настояване на продуцента и управител на Диапазон рекърдс . По думите й той няма никакви основания за тези действия, ето защо ще заведе дело срещу него.

“Новото ми парче е спряно в YouTube не от кой да е, а от Диапазон рекърдс! Не защото не съм си заплатила авторските права за парчето, а може би от личен сантимент на г-н Касъмов към това парче! Супер нередно! Първо беше нередно да се събере една хайка, която да пише грозни коментари! Надявам се не си мислите, че ние падаме от небето… Два дни писаха, писаха коментари, заплашваха… После решиха да спрат парчето! Но YouTube сега ще им поиска документите за това парче, които те вече нямат, защото преди да започна работата си по този проект, аз съм закупила правата от нашите колеги в Гърция, също така текст и аранжимент от България. Песента е регистрирана абсолютно навсякъде, така че тези действия са абсолютно неадекватни, некоректни и неточни ” – ребром отвръща Мария, подчертавайки, че ще си търси правата.

“Аз ще потърся правата си по съдебен път, за да ви предоставя този проект и да ви го подаря. Казвам ви всичко това, за да не се чудите защо новата ми песен я няма в моя YouTube канал и е спряна. За да си защитя достойнството като артист-изпълнител, като дама и като жена. Така че между 10 и 14 дни те са длъжни да оспорват и да показват документи, които нямат, няма да може да гледаме и слушаме нашата и вашата любима песен в моя YouTube канал, но пък не ни пречи да си я слушаме навсякъде другаде” – добави още певицата.