Отварачката скара Веселин Маринов и Фънки

Певицата се превъплъти в образа на Анджела Брамбати от италианската група “Рики е Повери”

Нещо за четене
15:28 - 16 Април 2024
5397
Отварачката скара Веселин Маринов и Фънки

Веселин Маринов и Фънки завихриха лют спор заради Мария. Веднага след изпълнението на фолк звездата в “Като две капки вода” в понеделник вечер двамата членове на журито нагорещиха страстите с коментарите си по адрес на изпълнителката.

Певицата се превъплъти в образа на Анджела Брамбати от италианската група “Рики е Повери” и бе аплодирана от всички. Журито също не спести похвалите си към фолк дивата, но малко по-късно зрителите в залата и водещите гледаха с изумление на разразилия се спор между Веселин Маринов и Фънки, а Мария леко се усмихваше, без да взема отношение.

“Тежка, много тежка вечер се очертава. Ще започна със съвет към всички участници в “Като две капки вода”. Много ви моля, говорете с Етиен, като ви подготвя, спрете да мислите само за пеенето. Пърформънсът е много важен. Къде отиде щастието, което излъчва Силвия Кацарова?! Къде отиде щастието, което излъчва певицата, която Мария трябваше да имитира?! Повече артистичност трябва! Нямаше го това просто да грейне, а тя само се чуди как да изпее песента” – разкритикува с остър тон Димитър Ковачев – Фънки и обобщи: “Дайте повече карт бланш на образа. Хората са талантливи. Оставете ги и като актьори да се представят по-добре”.

Маринов не се съгласи с колегата си и защити своята теза: “Не мога да го разбера Митко с всичко това, което каза. Значи, тази година ние имаме един уникален сезон, Митко. Поне половината от участниците имаха уникални имитации”.

Дебатът продължи с репликата на басиста: “Ама всеки един от тях може да пее, бе брат!”. Отговорът на поп певеца бе в защита на всички участници в шоуто: “Ами ти какво искаш, за седмица да направят всичко?”

“Еми да, това е “Като две капки вода”! Няма да спят, ако трябва” – заключи Фънки.

“Мария, тази вечер беше прекрасна. Всеки път надграждаш. Аз не мога да го разбера моя колега Фънки, Мария беше страхотна” – категоричен бе Веско за финал.