Отварачката забрави за побоя, пак е щастлива в ламборгинито (Снимки)

Чалгаджийката вече не крие, че се е върнала при съпруга си Мирослав Соколов

Нещо за четене
13:20 - 20 Април 2023
21968
Отварачката забрави за побоя, пак е щастлива в ламборгинито (Снимки)

Фолк певицата Мария вече не крие, че се е върнала при съпруга си Мирослав Соколов. Изпълнителката бързо прости за побоя на любимия си, става ясно от последните й кадри в инстаграм. На видеата се вижда, че миньончето се вози в скъпия червен джип "Ламборгини" на Миро Дзвера, който даже умишлено си показва часовника на ръката, видя Lupa.bg.

Мария осребри побоя, който й нанесе мъжът й Мирослав. От близо две седмици семейство Семейство Соколови живеят в просторна къща с басейн, който фолкаджийката фотографира всяка сутрин. Феновете на Отварачката предполагат, че са се изнесли в палата от срам, защото в момента са доста обсъждани.

Мара е щастлива в джипа

Всяка сутрин Мария заснема как пие кафе в двора на имота, който най-вероятно е под наем. Изпълнителката показа и как прави сутрешен фреш, като умишлено акцентира на златните си гривни "Картие", които лихварят си беше прибрал по време на кратката им раздяла, но вече й ги е върнал. Разбира се, Мария не разкрива, че е простила на побойника, защото ще бъде нападната, че хората я съжаляват, а тя търпи насилието над себе си.

Мария и Мирослав се ожениха през декември 2021 г., само 3 месеца след началото на връзката им. Заради фолк певицата Мирослав се разведе със съпругата си Вая, от която има 2 деца. Мария има 2 развода зад гърба си – с бизнесмена Димитър Андонов, от когото е дъщеря й Марая, и с милионерския син Християн Гущеров.