Отваря се Лъвският портал - как да привлечем финанси и късмет

8 август съчетава огнената енергия на Лъва, годишното изгряване на звездата Сириус и щастливата нумерология на числото осем

Нещо за четене
17:28 - 08 Август 2022
4853
Отваря се Лъвският портал - как да привлечем финанси и късмет

В астрологията датата 8 август е известна още като Лъвски портал или Лъвска порта – благоприятен ден за заявяване на намерения, фокусирани върху изобилието.

8 август съчетава огнената енергия на сезона на Лъва, годишното изгряване на ярката звезда Сириус и щастливата нумерология на числото осем. Ако се интересувате от астрология и вярвате в силата му, 8 август (или 8/8) може да се се превърне в

един от най-щастливите дни в годината – не пропускайте тази възможност да манифестирате желанията си и да мечтаете смело!

На този ден много от нас могат да направят стъпки към по-големи финансови успехи, но е важно да помним, че щастието обича тишината. Не трябва да разказвате на всички за вашите победи, цели за деня или амбиции, отбелязват от сайта edna.bg.

Макар че тази дата набира популярност сравнително скоро и практиките, свързани с нея, се появяват в нашата съвременност, част от митологията зад Лъвския портал е вдъхновена от астрономическо явление, празнувано по цял свят от хиляди години.

Дължи се най-вече на отношението към неподвижната звезда Сириус, която изгрява всяка година над източния хоризонт по това време всяка година.

„Цивилизациите още от племето догон в Африка, Шумер и Древен Египет са проследили звездната система Сириус по небето“, казва интуитивният лечител Лора Браун пред Bustle. Сириус е втората най-ярка звезда в небето, близо до Слънцето, и понякога е наричана „духовно Слънце“. Символиката на изгряващия Сириус – съчетана с нумерологичната магия на 8 август насред свръхзаредената слънчева енергия на сезона на Лъва –

носи ярка духовна възможност за всички зодиакални знаци да поставят намерения, да прегърнат изобилието и да положат нови начала.

08.08 се смята за един от най-щастливите дни в годината за манифестиране от някои духовни практикуващи. „Лъвският портал се отваря за високочестотни, високовибрационни енергии – изпълнени с енергията на Сириус – за да напоят Земята“, твърди Браун. Това може да ни помогне да „заявите незабавно това, което искаме“, според Браун.