Отварят джендърски тоалетни на стадион в Германия

Закоравелите фенове се заканиха да не подкрепят Бундестима в мача срещу Сърбия

По света
15:44 - 19 Март 2019
3345
Отварят джендърски тоалетни на стадион в Германия

Модерният футбол също започна да изперква по джендърска линия. Оказа се, че в Германия по стадионите отварят тоалетни за третия пол, иначе казано - за тези дето не са сигурни какво имат в гащите.

Уж коравите и дисциплинирани управленци от немската футболна федерация очевидно са клекнали пред новите евроценности и дебютът на джендърските нужници ще бъде в утрешния приятелски мач между Германия и Сърбия на стадиона във Волфсбург. Освен това всеки запалянко ще има свободата да си избере дали мъж или жена да го опипва на проверката по входовете.

Мястото за джендър пропагандата е добре предвидено. В момента именно във Волфсбург върви кампания наречена „Многообразие”. По този повод миналата седмица местният тим „Волфсбург” игра с екипи, на които бе изобразен флага с цветовете на дъгата, символ на обществото от лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендъри (ЛГБТ) по света.

Очаквано сред болшинството от публиката се нададе вой срещу решението на федерацията. Най-закоравелите запалянковци се обявиха твърдо против него и дори се зарекоха да не подкрепят националния отбор на Германия.