Пак се прочухме: Цял свят говори за хулиганските сцени от вчера (ВИДЕО)

Непонятно ми е защо търсим отговорност от Стоян Орманджиев и Филип Филипов!?, чуди се лидерът на агитката на ЦСКА - Иван Велчев

Спорт
17:43 - 01 Юни 2024
18650
Пак се прочухме: Цял свят говори за хулиганските сцени от вчера (ВИДЕО)

Новината за баража между ЦСКА и ЦСКА 1948, завършил при резултат 0:2, който бе прекъснат в 88-ата минута заради нахлуване на фенове на домакините на пистата и на терена на Националния стадион „Васил Левски“, обиколи бързо света.

С две изречения - пак се прочухме, макар и не с хубаво.

Снощи няколко десетки привърженици на ЦСКА нахлуха от Сектор „Г“, минаха през пистата и нахлуха на терена.

В резултат на това двубоят бе прекъснат, футболистите бяха прибрани в съблекалнята, като се наложи намеса на полицията, която трябваше да предотврати достигането на феновете на „армейците“ до тунела на стадиона.

Впоследствие мачът се доигра, като завърши с успех за ЦСКА 1948 и по този начин тимът на Валентин Илиев се класира за Европа и остави ЦСКА без евроучастие през следващия сезон.

Кадри с баталните сцени с нахлуването на фенове на ЦСКА обиколиха новините по целия свят, като за тях писаха в много държави в Европа, сред които Испания, както и в далечните Аржентина и Индонезия.

Лидерът на агитката на ЦСКА - Иван Велчев - Кюстендилеца, който снощи потушаваше страстите на пистата, взе днес отношение по темата.

Ето какво сподели той в профила са във Фейсбук:

"Непонятно ми е защо търсим отговорност от Стоян Орманджиев и Филип Филипов за поредицата от слаби резултати и проваленият сезон. Това, което е ЦСКА в момента, е срамно както спортно-технически, така и организационно, нужно е време, вяра и отдаденост към каузата ЦСКА, за да бъдат поправени щетите нанесени през последните години.

Вчера нервите на привържениците на ЦСКА не издържаха случиха се някои грозни сцени, но това е нашият показател, че ЦСКА е жив и армейският привърженик няма да спре да изисква и да показва на тези, които срамят свещенната червена фланелка, че за нас пътят към победата е свещен".