Палав фен „свали“ от сцената Шакира

Латино звездата направи няколко знака с ръка на човек в публиката да спре да снима, но в крайна сметка слезе от сцената

Топ
16:21 - 16 Септември 2024
1473
Палав фен „свали“ от сцената Шакира

Феновете на Шакира изразиха загриженост за любимката си, след като тя напусна сцената на клуб в Маями през уикенда доста внезапно след взаимодействие с член на публиката.

47-годишната колумбийска звезда танцуваше на новия си сингъл Soltera, докато снимаше нов музикален видеоклип, преди неочаквано да слезе от сцената. По средата на танца Шакира спря и погледна надолу към публиката. Тя дръпна полата си надолу, като същевременно направи жест с ръцете си,

очевидно казвайки на фен да спре да прави нещо.

След това Шакира отново започна да танцува, но това беше краткотрайно, тъй като попзвездата махна пренебрежително с ръка, преди да напусне сцената. Седнала на ръба на сцената, докато си тръгваше, Шакира се взря в публиката, преди да скочи.

Въпреки че много фенове бяха загрижени, че Шакира

спря изпълнението си привидно поради член на публиката, който снима под полата ѝ,

тя изглеждаше в добро настроение, докато разговаряше с екипа си извън сцената.

Източник каза на Metro.co.uk, че случката не е толкова драматична, колкото изглежда на видеото, както допълни: "Не беше така - тя разбра, че не трябва да стои там и се премести, нищо страшно - тя си прекара добре и толкова много се забавляваше с видеото."

"Това е наистина разочароващо поведение. Артистите заслужават уважение и уединение, както на сцената, така и извън нея. Изключително важно е да осигурим безопасна среда за всички.", коментират в мрежата феновете на изпълнителката.