Палава актриса чете „Пепеляшка” по цици

През ключалката
16:48 - 21 Май 2019
22478
Палава актриса чете „Пепеляшка” по цици

Палава актриса прочете „Пепеляшка” по цици в Благоевград и екзалтира феновете в панталони. Три от най-популярните имена от корицата на популярно мъжко списание приковаха вниманието на феновете на литературното четене в югозападния град.

Актрисата от Монтана Анна Мария Чернева, носителката на титлата Playmate Of The Year 2019 Жанета Осипова и сексапилното миньонче Зорница Цветкова четоха някои от най-неприличните  приказки. Историите бяха подбрани от главния редактор на списанието Любен Дилов – син.

Едни от най-забавните бяха разказани на феновете на нетрадиционното литературно четене. Актрисата с едно от най-красивите тела в родния шоубизнес - Анна Мария, показа изкусителните си форми, докато четеше нецензурираната история на Пепеляшка „Never more”… топлес.

А Зорница Цветкова и Жанета Осипова демонстрираха, че макар да не са професионални актриси, могат да разказват истории увлекателно и артистично.

За финал на мръсните приказки Любен Дилов-син и Анна Мария дори изиграха с мръснишки прочит „Пепеляшка” на Шарл Перо, влизайки в ролята на млада психоаналитичка и нейния пациент – див селянин от Кочериново, който е недоволен от пенсията си и от сексуалния си живот, но не е успял да намери в сексшопа надуваема кукла на финансовия министър.