ПАЛАВНИЦА: Рускиня заряза мъжа си заради... сина му

Куриози
22:30 - 06 Март 2020
46207
ПАЛАВНИЦА: Рускиня заряза мъжа си заради...сина му

Рускинята Марина Балмашева изостави съпруга си заради неговия син от предишен брак. Рогоносецът разбрал какво се случва, когато една вечер ги чул да правят секс семейния им дом.

Палавата Марина събрала над 400 000 последователи в профила си в инстаграм, след като започнала да публикува снимки на драстичното си отслабване.

Марина и Алексей живели десет години заедно. Алексей вече имал две деца от предишен брак – синовете си Владимир и Виктор.

По време на брака си те също така осиновили още пет деца. Алексей разказа пред руското телевизионно предаване „В ефир”, че една нощ не могъл да заспи и ги чул да правят секс в семейния им дом. След това тя признала, че му изневерява с големия му син Владимир, който е на 20 г.

Марина Балмашева отрекла това твърдение. Тя разказва, че започнала връзката си с Владимир чак след като двамата с Алексей подписали документите за развод.

Пред същото предаване тя споделила, че била нещастна по време на брака си и затова започнала много да яде, което довело до драстичното ѝ напълняване.

Нейната трансформация в слаба и красива жена я превърнала в звезда в инстаграм. Марина е убедена, че Владимир никога няма да я изостави, въпреки голямата им разлика в годините. Марина е на 35 г.

В телевизионното предаване тя каза: „Аз съм много щастлива с Владимир и за мен само това има значение. Скоро той ще се превърне в голям и храбър мъж”.

Превод от в. „Сън”