Пълен цирк: Тихомир-Мелиса отново си „смени” пола

Новини
12:45 - 30 Март 2022
25151
Пълен цирк: Тихомир-Мелиса отново си „смени” пола

Един от участниците във "Фермата" Тихомир Рангелов, който след реалитито обяви, че е транссексуален и се превърна в Мелиса, днес отново е мъж.

Миналата година Тихомир Рангелов, популярен във фитнес средите, заяви, че започва своята трансформация в жена. Той съобщи, че иска към него да се обръщат с името Мелиса Рангелова, както се и прекръсти в Instagram. Решението му предизвика вълна от смесени реакции, но с времето последователите на Мелиса свикнаха с новата ѝ самоличност.

Месеци по късно изглежда, че предстои нова промяна, но не в посоката да бъде жена. В Instagram т.нар. Мелиса публикува своя снимка и на гаджето си Емили, която е също транссексуална, но на фотото Мелиса е без грим, перука, гол(а) до кръста и се представя отново с името си Тихомир.

Въпреки драстичната промяна Тихомир все още е във връзка с приятелката си Емили, с която станаха една от най-обсъжданите транссексуални двойки у нас.

Каква е причината Тихомир да се завърне към истинското си потекло все още не е ясно, но очакваме в най-скоро време да разберем.

„Значи си Тихомир? Е, що беше тоя цирк с Мелиса, за да си признаеш,че си гей?!? Човеко, ти нЕма да намериш себе си!”, „И после drag кралиците сме били объркани При цялото ми уважение към вас!”, „Малко съм объркана, Мели толкова се бори да бъдеш себе си. Защо пак си Тихомир?”, пишат последователи на Мелиса (Тихомир). Други потребители смятат, че Мелиса и Емили си правят подранила първоаприлска шега, защото именно тогава ще е живото им включване в Instagram.

В интервю за Vbox7 Мелиса и Емили споделиха, че може да са транссексуални жени, но не разбират някои от представителите на ЛГБТ общността.

Двете не одобряват хората, които се определят за небинарни. „Трети пол няма!”, отсече Мелиса, която само до преди година и половина беше Тихомир, а явно сега се връща обратно към корените си.

Това разбираемо отприщи вълна от негодуване и крайно нелицеприятни коментари от доскорошни техни съмишленици.

„Бих посъветвала хората от тази група да се обърнат към адвокатите на "Действие" и да заведат дело, защото такова поведение, не бива да се толерира и сега след като стана ясно, че цялата история с "Мелиса" е предимно "тренд", за внимание и игра за Тихомир Рангелов, мисля, че общността трябва да отговаря на такива провокации, както си трябва!

Не може да се търси отговорност само на външните цисхет фашистки агресори, трябва да се поиска сметка от най-отровните и деградивни елементи, пък били те и "бивши"

(няма бивши има трендъри и куесчънинг) транс!”, пише потребил(ка) на фейсбук и допълва:

„Ще се вдигне шум. Ще има негативни реакции. Винаги е така -

тези двамата едва сега започват да показват лайняната си същност, за това трябва да се защитите и ако може да им се наложи възбрана за посещение на събития на ЛГБТ+ общността.

Тук трябва да се включат всички официални и неофициални групи, защото двете трансфобчета определено няма да спрат, да правят евтин цирк. Те с това живеят - с отрвно медийно внимание! Това което ме интересува е да си седи на задника и да не вреди на тези, които знаят какво правят и до къде и как искат да стигнат!”.