Пълен седмичен хороскоп (24 - 30 октомври)

Топ
08:13 - 24 Октомври 2020
12887
Пълен седмичен хороскоп (24 - 30 октомври)

Законът на Мърфи върти подли номера на Рака. При Лъва проблемите никнат като гъби. Водолеят да поработи над външния си вид, а Стрелецът прави избор в личен и професионален план. Вижте още какво казват звездите за Вашата зодия, пише „Политика”.

Овен 21 март – 20 април

Предстои знаменателен период. На 29-и Венера и Меркурий ще навлезат в знака на опозицията ви Везните, а на 25-и съвпадът на Слънце и Меркурий ще донесе просветление в душите ни и ще настори егото и ума на нуждите на реалноста и живота. Ще се диференцират умните от глупавите, ще се разбере кой за какво се бори и накъде върви. 29-30-и ще бъдат за вас тежки, а 26-27-и - вдъхновяващи.

24-и. Тази нощ сменяме времето, сменят се и личните ви приоритети, начина ви на работа и отношенията с околните. Денят е неблагоприятен за пътувания. Не поемайте ангажименти към чужди хора и със своите бъдете вниматени. Охлабете хватката и спрямо децата, не бъдете прекалено строги и взискателни. Увеличете дистанциите. Препоръчва се духовна и физическа диета.

25-и. Съвпадът на Слънцето с Меркурий ще кара гениите да се държат като глупаци, но и ще даде шанс на глупака да направи своя гениален ход. Ще се случват събития, които ще ви покажат към коя категория спадате. Променете подхода и начина си на живот, ако този ден ви донесе болки и проблеми. Но ако в нещо успеете да се наложите и да блеснете продължете в тази посока и ще успеете.

26-и. Ден на елиминации. Отпадат някои хора от играта, в която и вие участвате. До два дни може да заемете силни позиции, но след това вратата на късмета ще се затвори. Нищо важно не започвайте и не предприемайте до обед. Не се месете в чуждия избор, за да не станете виновни за чужда грешка и вина. Вечерта сте на точното място и дано сте взели точното и правилно решение за бъдещето.

27-и. Един от най-мощните дни в лунния цикъл. Енергията ви напира, активността ви нараства, но и другите няма да се дадат без бой. Не отивайте в крайности. Склонни сте да направите проблем от една дреболия, а да неглижирате важните неща. Вечерта се приберете с подарък, особено ако имате семеен повод. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Дистанциите се скъсяват.

28-и. Сутринта Луната е в опозиция на Венера и към обед навлиза в Овен. Може да прекалите с натиска, който оказвате на близки и колеги. Някой увеличава дистанциите с тези, които го обичат, за да се сближи с тези, към които има слабост. Бъдете внимателни, предстоят три дни, в които може да направите непростими грешки в личния избор водени от времени страсти и увлечения.

29-и. Днес и утре вървите по тънък лед от емоции и страсти. Луна и Марс от вашия знак обстрелват навлизащите в знака на Везните Меркурий и Венера. Вероятно е да си превишите правата и да привлечете нечия агресия. Очаквайте организиран отпор на конкурентите ви по всички линии на живота. Намалете натиска, който оказвате и се съобразете с желанията на колеги и близки.

30-и. Днес ще загуби този, които остане сам, който не се впише в средата, не намери мястото си в екипа или се окаже, че няма на кого да разчита. Урокът ви е, че не може да си сам срещу всички и да не приемаш зададените норми и предписания. Може да изпаднете в изолация или в поредната кризисна и опасна ситуация, в който може да застрашите и още някого. Бъдете внимателни.

Телец 21 април – 20 май

24-и е рисков за родените около 1 май. Внимавайте, не тръгвайте рано на път. На 25-и съвпадът на Слънце и Меркурий е в опозиция на Уран от Телец. Това е аспектът на гения –глупак. Не е време за участия в екстремни спортове и технически изпитания. 26-и определя ново ниво, а 27-и и нови изисквания към вас. На 28-и са срещите ви с любовта, а на 29-30-и влизате в нова среда.

24-и. Очертава се рисков уикенд. Днес и утре в хороскопа ви действат критични аспекти, под влиянието на които може да влезете в конфликти, да се скарате с близки и приятели, да пострадате при изпитания и при неправилно боравене с техника. Ще си докарате проблеми и поради личната ви неотстъпчивост. Каквото се развали трудно ще се оправи. Бъдете особено внимателни.

25-и. Сменяме времето, а лично вие навлизате в период на преориентация. Има вероятност за часове да си промените мнението, желанията или позицията и да влезете в опасни връзки. Старите приятелства остават на втори прлан, а точно това в момента е вредно и опасно, защото ще са ви нужни защитници и подкрепа. Родените в третата декада да не взимат решения без съгласието на близките.

26-и. Ден на повишение и преназначение. Стъпвате на нова база, уреждате се на по-благоприятна и защитена позиция и започвате нов градеж. Обсъдете нуждите и липсите и не се бавете с неотложните поправки и ремонти. След 28-и може да загубите инициативата, защото ще се наложи да действате в неизвестна и непредвидима за момента посока. Правете всичко по традиционния начин.

27-и. Ден на блестящите идеи. Вероятно е прозрение за бъдещето и за това как да действате в една трудна ситуация на избор. Енергията Кундалини започва изкачването си нагоре по гръбначния стълб и ви помага да се държите изправено, да настоявате на своето и да си гоните безотказно целта. До вечерта ще се похвалите с придобивка, а някой и с очакваното повишение.

28-и. Ден на любовта и на сърцето. Не се напрягайте в работата и не бъдете прекалено амбициозни. Днес е добре да защитиш нечии права, надежди и амбиции, да подкрепиш падналия и да направиш нужните жестове. Ще се намери и кой да ви подате ръка в труден момент. Участвайте в прояви на благотворителност и сами ще получите подкрепа и защита. Започнете прочистваща диета.

29-и. Стойте далече от места, където се действа силово и конфликтите може да прераснат в открити битки за надмощие. Посетете център за релаксация и разкрасяване. Полезните продукти лесно се усвояват. Запазете спокойствие, независимо какво се случва и ще намерите решение на всеки проблем. Не бива да нервничите. До вечерта ще ви се обадят с предложение. Един магичен ден.

30-и. Днес се събираме в групи по интереси и амбиции. Следвайте приоритетите си и не правете компромис заради някой друг. Обстоятелствата и близките ще ви притискат да вземете едно или друго решение. До края на деня ще трябва да направите своя избор, но все пак си оставете вратичка за измъкване, ако ситуацията стане нетърпима. За утре не планирайте нищо рисково.

Близнаци  21 май – 21 юни

24-и започва с извинение, а завършва отново с прегрешение. На 25-и нищо ново не започвайте. На 26-27-и Луна, Нептун и Венера са в тежки аспекти със Слънцето ви. Амбициозните ви дела са пред провал. На 28-и ще разберете ви обича и цени. На 29-и съдбата завърта своето колело, който е бил отгоре тръгва надолу и обратното. На 30-и свикайте срещи на екипа, вземете неотложно решение.

24-и. До обед оправяте отношенията с близките и си прекарвате приятно. Следобед получавате обаждания и покани, които може да ви вкарат отново в опасни коловози и да ви накарат да нарушите дадената дума. Не отменяйте стари обещания, не приемайте нови покани и предложения. Попадате във вихъра на опасни страсти и изкушения, които ще продължат и утре.

25-и. Тенденцията е да си прекарате приятно, но и да оставите близките отново да ви чакат, а децата да се надяват на внимание. Контролирайте емоции и страсти. Може да изпаднете от една класация в желанието да влезете в друга. Вечерта бъдете там, където смятате да се установите в бъдеще и където се чувствате щастливо обгрижени. Някой ще намери своя таен източник на сила и ресурси.

26-и. За родените в първата декада не се препоръчват публични изяви. Днес е важно да стъпиш на сигурно, да се окопаеш на стабилна позиция с преподписване на старите договори и подновяване на старите делови и творчески съюзи. Добре е да се действа и преговаря на четири очи. Не коментирайте нищо от случващото се в момента, дори и да ви се иска да се похвалите с успеха.

27-и. Ден на голямо напрежение, което може да ви се отрази зле както на духовен, така и на физически план. Ще ви трябват много усилия, за да прокарате идеите си и да усмирите тези, които не спират с претенциите и изискванията към вас, към работата и личното ви присъствие. Не приемайте на доверие нищо от нещата, които ви казват и предлагат. Доверете се на близките и на доказани партньори.

28-и. Отделете днес време за благотворителност, обгрижете близките и децата и поне за няколко часа отложете деловите ангажименти, за да посетите близки, които се нуждаят от подкрепа, обгрижване и внимание. Ден на сърцето и сърдечните работи. Който не прояви състрадание да не чака такова. Правете това, за което някой ви помоли, а не променяйте нещата както ви е изгодно на вас.

29-и. Меркурий и Венера вече ви гледат в брилянтни аспекти от знака на Везните. Ще намерите решение на неприятен служебен или юридически казус, ще получите дължими пари или една дълго протакана сделка ще се уреди. Ще се оваканти място, което може да заемете или да използвате ситуацията, за да си уредите нещата след като основен конкурент е излязъл от играта.

30-и. Днес печелят екипните играчи, тези които бързо съберат екипа и решат как да се постъпи в променящата се ситуация. Ден за събрания, за съвместни инициативи и преговори с партньори от страната и от чужбина. Ще загубите в играта, ако действате солово. В момента конкуренцията ви също стяга обръча, събира съюзници и се готви за масирана атака. Концентрирайте силите си.

Рак 22 юни – 21 юли

На 24-и стопявате ледовете. 25-и е благоприятен за преместване на жилище или офис. Не се опитвайте да завързвате връзки с новите познати и съседи. 26-и. е ден на стабилизиране и устройване на по-добра позиция. Окопавате се на новозавладените места. На 27-и постигате връх в кариерата, повишават ви, получавате поръчки и дължими пари. 28-и е ден на милосърдието. 29-30-и са рискови.

24-и. Днес е ден за подновяване на връзки и дейности, за помирение и привличане на стари приятелства и партньорства. Обадете се на тези, които ви липсват, опитайте да стопите дистанциите.  Ще се радвате на взаимност, разбиране и подкрепа. Ден на феникса, възраждат се и стари чувства, които ще ви стимулират и освежат живота. Може да се намери лекарство и за най-тежката болест.

25-и. Ден на изкушения, необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Ще прекарате приятно в компанията на най-близките си хора. Денят е добър за покупка на домашен любимец, за преместване в ново жилище или офис, за работа със земята и за смяна на един вид труд с друг. Контролирайте емоциите и не се напрягайте излишно. Не е нужно на никого нищо да доказвате.

26-и. Този ден може да ви донесе стабилност, заземяване, установяване на по-добро място. Проблемът е, че паралелно с вас за същата позиция кандидатства и някой друг, който може да ви измести. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Неприятностите от този ден бързо ще се забравят, но сънищата от тази сутрин няма да се сбъднат.

27-и. Днес лесно влизате в преразход на сили, средства и пари. Не приемайте като свои чуждите идеи и желания. Може да ви бъде оказан натиск да приемете една или друга оферта. Не е добре да останете пасивни наблюдатели на случващото се, но и да се захванете да свършите чуждата работа не си е работа. Не поемайте и чужда отговорност. Започнете прочистваща тялото и душата диета.

28-и. Днес за вас действа законът на Мърфи за всемирната гадост. Филията ви ще падне с маслото надолу, а това на което му е дошло време да се развали ще стане в най-неподходящия за това момент. Ще се изнервите и с поведението на околните. Отнесете се с любов и разбиране към всичко случващо се и простете прегрешенията на близките. Всичко ще става по трудния начин.

29-и. Денят е зареден с агресия. Преговорите не вървят, обещанията не се спазват, а и кръвното ви варира. Съветът е да зарежете всичко и да посетите център за релакс и разкрасяване. Днес всичко полезно лесно се усвоява, а кръвта се пречиства. Постарайте се да избягате от местата, където ви се поставят ултиматуми и някой се държи авторитарно. Ако може днес и утре не вадете зъб.

30-и. Днес конкуренцията ви се обединява и стяга редиците. Постарайте се да си осигурите странична подкрепа, да намерите нужните ви вещи лица и адвокати, които да ви защитават. Привлечете и близките към начинанията, от които смятате да изкарате пари. Този, който остане сам, без подкрепата на свои хора ще загуби битката. Време е и да затворите производствения си цикъл.

Лъв 22 юли – 22 август

На 24-и внимавайте при пътувания, не участвайте в екстремни спортове и не играйте хазартно. И на 25-и може да преживеете обрати в отношенията и да претърпите загуби. На 26-и стъпвате на стабилна основа в бизнеса и деловите връзки. 27-и започва с амбиция, но до вечерта ще направите компромис. На 28-и отделете време за благотворителност, а на 29-и време за себе си. 30-и е ден за събрания.

24-и. Днес Слънце, Меркурий, Луна и Уран образуват кръст със Слънцето на родените около 1 август. Бъдете особено внимателни, не рискувайте излишно, отложете по възможност пътувания и не залагайте в казиното. Всяка стъпка да е обмислена, а може би не бива да правите важни стъпки, за да не съжалявате. Вероятно е да изпаднете в трудна ситуация до 16 ч. в утрешния ден. Стойте мирни.

25-и. И днес до ранния следобед проблемите при вас никнат като гъби. Нещо тръгнало на оправяне ще се обърка, а предприетото ще зацикли. Символ на деня е прилепа. Енергетиката е негативна. Може да попаднете и да влезете във връзка с хора не от вашата среда. Желанието да изпъкнете ще ви докара проблеми. Следете знаците на съдбата и контролирайте емоциите. Нищо ново не започвайте.

26-и. Днес може да се измъкнете поне от една грижа и да стъпите на стабилна основа в отношения и лични връзки. Този ден се свързва с източника на сила, който всеки може да намери, стига да знае какво търси и накъде се е насочил. Заемете се с ремонти и възстановителни дейности във всички посоки на живота, който водите. Ден на съзидателните проекти. Започвате нов градеж.

27-и. Енергията ви достига високи нива. Натоварете се физически, работете усилено, потърсете нови партньори и съмишленици, насрочете за 30-и важна съвместна среща и инициатива. Навлизате в активен период, който ще ви предложи възможности да доминирате в средата си. Пасивността е нежелатена, но и прекаленото натоварване може да ви се отрази на сърцето. Бъдете дипломатични.

28-и. Денят се свързва с благотворителността. Колкото дадеш двойно ще получиш. Заемете се с полезни за обществото проекти. Намерете спонсори за една своя лична инициатива, която ще обслужва интересите и на други хора. Включете се в съвместни творчески проекти, станете двигател на промените, сърцето и душата на една инициатива, която ще промени живота ви в положителна посока.

29-и. Ден на пръстена и колелото. Нещата се преобръщат, промените са неизбежни. Постарайте се да изглеждате магнетично. Посетете център за разкрасяване и облечете новите дрехи. Където и да отидете ще правите впечатление и ще привличате погледите. Това ще ви помогне да доминирате в средата си и да насочвате силата на околните в свой интерес. Днес и утре печелите предимства.

30-и. Имате шанс отново да застанете на старта, да повлияте при взимането на общи професионални и бизнес решения и да обедините силите на семейството в една взаимно изгодна посока. Ако сте шеф, сега е момента да проведете събрание на колектива, да разпределите ролите и парите според възможностите и заслугите на всеки. Включете се в съвместни делови проекти и не се давайте без бой.

Дева 23 август – 22 септември

24-и е ден на помирение. Опитайте да задържите една изплъзваща се връзка. 25-и слага край на лятното часово време и променя приоритетите. На 26-27-и ще работите за чужда кауза и под нечия диктовка и дано да е в полза на дома ви. На 28-и получавате подкрепа и защита и давате такава. На 29-и не се намесвайте в чужди битки, отделете време за себе си. 30-и изисква работа в екип.

24-и. Днес е лесно да си простим взаимно греховете и да забравим стореното преди. В организма ви се включват в действие енергии на финно ниво. Не може да си правиш груби сметки и да мислиш единствено за своята изгода. Опитайте да разберете другата гледна точка. Не прекратявайте прибързано връзки, в които има още перспектива. Вечерта навлизате в тежък и рисков период.

25-и. Днес вашата управляваща планета Меркурий е в точен съвпад със Слънцето. Това положение носи просветление, но и опасност да изпаднете под опасни влияния и нежелани зависимости от авторитетите, на които се възхищавате или от които сте си позволили да зависите. Предстоят три дни, в които ще се окаже, че работите за чужда сметка, дори и когато сами си плащате сметките.

26-и. Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от знака на мечтанието Рибите. Внимавайте и не изпускайте контрола в работи и дейности, за които отговаряте. Окопайте се добре на завладените позиции и не допускайте друг да режисира и направлява бизнеса и личния ви живот. До вечерта може да получите едно примамливо предложение, което ще ви вкара в капани за длъжници.

27-и. Днес сте под властта на една фикс идея или на чувство, което пречи на разумната ви преценка. Енергийният ви потенциал търси начин да се излее навън в работа или чувства. Един бърза на среща с любовта, друг получава ултиматуми в посока на бизнеса и партньорските връзки. Утре Венера ще напусне вашия знак, изчакайте, предстои ви неприятно изтрезняване. Лъсват реалностите.

28-и. Ден за среща със спонсори. Кандидитствайте за субсидии по европейски проекти. Намерете кой да финансира замислите ви и да подкрепи личната ви кауза. Проблемът е, че лесно се изпада и в зависимости. Няма безплатен обяд. Не всеки ще направи безрезервен жест, но и такива хора ще има и те ще върнат вярата ни в доброто. Където и да отидете носете подарък, но не и откъснати цветя.

29-и. Ще получите обнадеждаваща и полезна информация, която ще ви помогне да разберете каква е тенденцията за развитие на отношенията и работните ви проекти. Отнесете се спокойно към възникналите проблеми. Утре всичко ще си дойде на мястото. Очаквайте придобивки, уреждане на стари сметки и дългове. Никъде на отивайте неглиже. И външният ви вид трябва да респектира.

30-и. Днес е важно да влезете в перспективна група или среда, да заявите участието си в съвместни делови и творчески проекти. Не оставайте извън екипа, в който работите. В момента се разпределят новите задачи и допълненията към заплатата. Не е все едно в каква среда ще работиш и на кого ще се довериш. Проучете всеки детайл и подробност. Утре ще се събудите с една идея по-богати.

Везни 23 септември – 22 октомври

24-и е ден за освобождение от греховете и дълговете към някого и нещо. 25-и дава възможност да се преместите и избегнете негативно влияние. 26-и е ден за благоустройство на дома и за реализиране на интериорни проекти. На 27-и започнете прочистваща диета, направете разбор на връзките. На 28-и Меркурий и Венера навлизат във Везни. Сменяте тактиката. 28-29-и са рискови.

24-и. Този ден дава възможност да поправите някои грешки в поведението и в личния избор. Върнете се към стари връзки, потърсете и стари майстори, които и преди са ви вършили добра работа у дома и в офиса. Поставят се на нова база приятелските и роднински отношения. Постарайте се да помогнете, но и да накарате всеки да си поеме личните отговорности. Ден за пътуване и преместване.

25-и. За днес се препоръчва диета, но не само по отношение на храната. Лесно може да влезете в неблагоприятна и вредна среда. Движете се с приятел, който може да използвате като коректор на поведението ви и защитник на интересите ви. Небходима е активна самозащита. Нищо важно и ново да не се предприема. Не се обвързвайте. Денят не е добър за сключване на брак.

26-и. Още със ставането си представете възможно най-ярко и с подробности тази линия на поведение, която смятате да следвате през деня. На път сте да намерите или да си върнете важен източник на ресурси, закрила и енергия. Добре е да прекратите договори, които не ви устройват и не ви носят уговорените доходи. Ще получите плащане след дълга отстрочка. Проблемите бързо ще се решат.

27-и. Проведете важни срещи, защитете позицията си и не се давайте без бой. Ден на високите енергии и на още по-високите цели, които всеки си поставя. Символ на деня е корона високо на върха на планината. Ще се наложи да положите максимум усилия, за да постигнете победа и да заемете позицията, която ви се полага и която заслужавате. Внимавайте и не се претоварвайте прекалено.

28-и. Меркурий и Венера навлизат от двете страни на Везните. Родените в първата декада ще се занимават повече с личните си връзки, а родените в края на зодията ще обръщат повече внимание на бизнеса и договорните отношения. Съветът е да не отивате в крайности, да бъдете умерени в чувствата и в изискванията към себе си и другите. Ден на сърцето, правете всичко с грижа и любов.

29-и. Днес и утре Луна и Марс са в опозиция на Везните и в конфликтен аспект с планетите в Козирог. Ще се случват събития, които ще ви затрудняват и нараняват. Добре е днес да не се занимавате със сериозни дела, да обърнете повече внимание на здравето и на проблема, който непрекъснато неглижирате. Не вадете зъб и не бъдете агресивни към хората, на които имате зъб.

30-и. Родените в третата декада може да отпаднат от една класация и да загубят дялово участие. Залисани в проблемите си пропускате нещо важно и се поставяте в служебна и личностна изолация. Работете за оставането ви в екипа и в групата ви по интереси. Не се конфронтирайте излишно с шефове и колеги. Постарайте се да се впишете в състава на престижни професионални комисии и съюзи.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

24-25-и са дни на конфликти. Очертават се опити за намеса в личния ви избор. Пътуванията са рискови. На 26-27-и действайте активно и ще постигнете максималното в ситуацията. Ще се стабилизирате на работното място и може да ви повишат. Заемате по-добра позиция в бизнеса и в живота. На 28-и направете едно добро дело. 29-и носи неочаквани обрати, а 30-и привличате покровители и клиенти.

24-и. Денят е рисков за родените около 1 ноември. Луна и Уран сключват конфликтни аспекти със Слънцето ви и с Меркурий. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Неблагоприятен ден за пътувания, особено ако имате технически проблем с колата. Може да загубите ценна вещ и да влезете в конфликт с близките. Прекарайте този ден по възможно най-лежерния и спокоен начин.

25-и. До ранния следобед продължава тенденцията към конфликти и проблеми, сега вече и за родените след 5 ноември. Сменяме времето, обстановката се променя, няма да получите това, което очаквате и ще се изнервите. Нищо ново не започвайте. Надценявате възможностите си и може да се провалите в желанието да се докажете и да направите впечатление. Вечерта е време за релакс.

26-и. Днес е от особено значение да стъпите на стабилна база, да подновите договори, да платите каквото дължите, за да запазите позициите си и да се радвате на повече екстри. Символи на деня са съзиданието и градежа. Ориентирайте се към ремонти и поправки, към възстановяване на права и позиции в бизнеса и в обществото. Преговаряйте, окопайте се на завладените в миналото територии.

27-и. Днес може да направите удобни и приемливи за околните собствените си амбиции и намерения. Не чакайте пасивно някой да вземе важно за вас решение, а активно го убедете да действа в посока на личните ви искания и общите ви нужди. И в любовта няма да останете на сухо. Може да имате това, което ви и отказвано в миналото и което някой друг ви и отнел неправомерно. Законът ви пази.

28-и. Днес е важно преди да поискаш да си склонен на дадеш и да направиш нужните жестове към околните. Ден на сърцето. Никъде на отивайте без подарък. Посетете близък, който се нуждае от грижи и внимание и се включете в благотворителни инициативи. Който днес подминава протегнатите за помощ ръце утре сам ще се нуждае от помощ и подаяние. Нищо амбициозно да не се предприема.

29-и. Около вас ще се водят битки, ще се променят отношенията у дома и на работното ви място. Ще се наложи да правите болезнен избор и да защитавате  тези, които в предните дни сте критикували. Нещо старо и забравено от миналото отново изплува и става актуално. Този път опитайте да го решите от раз, а не да го неглижирате. Намерете време и за личен релакс, проведете прочистващи процедури.

30-и. Ден за събрания, за съвместни делови и публични изяви и за търсене на единомишленици. Съдбата ни събира в групи по интереси и позиции. Намерете си мястото, включете се в колективни мероприятия и ще получите нужните ви протекции и защити. Още утре ще се нуждаете от подкрепа и може да понесете щети, ако няма кой да ви подкрепи и защити. Навлизате в рисков период.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 24-и оправяте вледенени отношения, но на 25-и старите проблеми отново ви засипват. 26-и идва с промени и пътувания, направете огледи. На 27-и не бързайте, проверявайте всичко, пробутват ви фалшификат. 28-и е ден за подкрепа, обадете се на тези, които сте забравили, а им дължите нещо. 29-и ви дава възможност да изплувате от кризата. На 30-и печели екипната работа, преговорите са успешни.

24-и. Днес е добре да се върнете по старите стъпки към хора от миналото, които ви липсват. И с настоящите ви партньори успявате да намерите общ език и да стигнете до взаимни компромиси. В късния следобед навлизате отново в тежък и неблагоприятен период, така че използвайте за светлите си начинания и помисли светлата част на деня. Днес може да се намери лекарство за всичко.

25-и. Днес много неща се прикриват и правят на тъмно. Ден на прилепа и на хората, които по някакъв начин прилепват към останалите, смучат силите им и използват личните им ресурси. Нищо ново да не се започва. Не се обвързвайте. Сменяме лятното часово време, а вие сменете подхода и в утрешния ден не правете компромиси, които биха ви вкарали в опасни игри и рискови отношения.

26-и. Днес е важно всеки да се окопае на позицията, в която ще действа, ще работи и живее в бъдеще. Уредете спорните въпроси и не пренебрегвайте изискванията на различни инстанции. Ще се наложи да отделите повече време за висене по опашки или за несвойствена дейност, която ще затруднява вашата. Насочете усилията си и за укрепване на семейните и социални връзки. Бъдете сред свои.

27-и. Отнасяйте се внимателно към идеите и предложенията, които ви правят. Луна и Нептун ви облъчват в пречупващ аспект от знака на мечтанието Рибите. Днес не е време за мечти, а за реална оценка на случващото се и за приемане на реалностите като необходима и болезнена истина и даденост. Утрешният ден ще донесе облекчение и възможност да уредите поне един висящ проблем.

28-и. Ще изпитате облекчение, ще стъпите на сигурна основа в деловите и лични връзки. Луна и Венера вече ви гледат в благоприятни аспекти. Ще се разберете с партньори по спорните въпроси. Не тръгвайте напред с остена или с тоягата на голямата амбиция. Денят активизира спонсорските програми. Кандидатствайте за финансиране, явете се на конкурси и прослушвания, търсете си правата.

29-и. Луна и Марс ви изпращат стимулиращи аспекти от знака на Овена. Сега е момента да преосмислите и преструктурирате отношенията си с важните за вас хора. Поставете и ултимативни изисквания. Доста от познатите ви са в притеснено положение. Ще получите с лекота това, което не са ви давали независимо, че ви се полага. Шефовете ще са отстъпчиви. Доходите ви ще нараснат.

30-и. Днес може да привлечете нужните ви хора и субсидии към личната ви кауза. Рекламирайте се, съберете екипа или се постарайте да влезете в средата, която е най-близка до личните ви стремежи, желания и очаквания. Ден на тръбача, който свири за сбор. Добре е всеки да се ориентира в посоката, в която иска да работи и да се развива. Направете избор в професионален и личен план.

Козирог 22 декември – 21 януари

Ако не положите усилия за сближаване на 24-и в неделя може да се стигне до раздели и дистанциране. На 26-и стъпете на сигурна основа, преподпишете старите договори. 27-и е ден на важни идеи, но малко от тях ще се осъществят. 28-и е рисков за родените в първата декада, особено в полето на чувствата. 29-и носи проблеми за родените около 5 януари, а 30-и за останалите.

24-и. Не пропускайте благоприятните възможности да стопите дистанциите с важните за вас хора. Обмислете стъпките и бъдещите си ходове.  Мислено изгорете в пламъка на запалена свещ всичко негативно и вредно в живота ви. Огънят и четирите посоки на света са единствените пет неща, които човек не може да замърси. Днес сменяме времето и посоката. Търсете съюзници.

25-и. Меркурий е в точен съвпад със Слънцето, а това положение носи за един прозрение, а за друг провали поради глупост и неразбиране. Нищо важно да не се започва. До 15ч.15 мин. властват негативни сили, а след това с всеки може да се разберете. Контролирайте чувствата и емоциите. Може да получите неприятни обаждания. Към всеки се отнесете спокойно и ще решите проблема.

26-и. Ден на самовглъбение. Включва се каналът на кармичната родова памет. Може да се подключите към тайни и явни източници на сила. Обединете рода. Преговаряйте по имотни дела, търсете място за внедряване и разширение на семейството. Всички сили да се насочат към благоустройствени дейности, ремонти и сделки с недвижимост. Ден и за активен отдих, посетете център за релаксация.

27-и. Случващото се в момента може да ви издигне на по-висока позиция. Днес не бива да си пасивен, но и прекалената активност е нож с две остриета. Не се претоварвайте с несвойствена работа, но това, от което разбирате и знаете как се прави ще ви донесе късмет и ползи, ако го направите. В следващите три дни ще бъдете вкарани в стресови ситуации. Днес поне нещо важно може да се уреди.

28-и. От днес Венера и Меркурий ви гледат в пречупващ аспект от Везните. Като се добави и негативното влияние на Марс и Луна от Овен не може да се очаква нищо добро като ситуация и избор. Насочете силите си към благотворителни дейности. Направете едно добро дело и ще си спестите неприятности. Всичко, което започнете с голяма амбиция и желание за печалба ще зацикли.

29-и. За родените във втората декада денят носи повече грижи, неприятности и неудобства. Не влизайте в интриги и конфликти. Точно днес няма да оправите света, най-много да си докарате здравословен проблем и семейна грижа. Което е тръгнало на оправяне ще се развали, а това което е развалено от преди ще започне да се оправя. Тествайте и използвайте повече полезни продукти.

30-и. Днес и за родените в третата декада няма мира и покой. Ще се наложи да направите болезнен избор. Съветът е всеки да избере към каква група, работа и дейност ще се насочи или ще остане. Не се намесвайте в избора на близките и децата, за да не излезете виновни за грешките и проблемите им. Днес всеки трябва сам да намери мястото си по чувство или чрез разумен и интуитивен избор.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 24-и не влизайте в казиното и не играйте хазартно. На 25-и не отстоявайте мнението си, може би в нещо бъркате или ви се губят факти и информации. 26-и е ден, в който може да стъпите на здрава основа в отношенията. 27-и е вдъхновен, а на 28-и постигате една мечта, като помагате на друг да осъществи своята. 29-и е ден на личностно преобразяване. На 30-и срещате единомишленици.

24-и. Денят е неблагоприятен за всякакви дейности и начинания. Внимавайте при пътувания. Не рискувайте с прибързани и необмислени финансови сделки. Не се ловете на бас, не участвайте в търгове и залагания. Алкохолът е лош съветник, а и не всеки срещнат ще се окаже приятел. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Доверете се на инстиктите и бъдете с най-верните си хора.

25-и. Ден на изкушения. Необходима е активна самозащита от негативни вмешателства. Бъдете скромни, не се опитвайте нищо да доказвате. Мнението и изборът ви може да са погрешни. Вечерта ситуацията се успокоява и срещите ви са успешни. Привличате точните хора и сте на точното място. За понеделник планирайте срещи със стари шефове и бизнес партньори. Подновете връзки.

26-и. Идеите ви ще бъдат приети с одобрение. Старите начинания и проекти отиват към приключване и дават възможност да стъпите на нова база, да подновите договори и да получите чаканото повишение. Енергията ви блика като фонтан. Намирате нужните думи за всеки и привличате симпатизанти. Ден за строителни и ремонтни дейности на всички нива в живота.

27-и. Увеличете самоконтрола. Ден на високите енергии, на амбициозните проекти и намерения. Сложете юзди на прекаления си оптимизъм и работете над това, което най-лесно ще постигнете. Бъдете реалистични. При съвпад на Луна и Нептун плуваме в мъглата на мечтанието, което ще даде възможност на доказаните реалисти да вземат от живота и това, което се полага на идеалистите.

28-и. От днес Венера и Меркурий ще ви облъчват в брилянтни аспекти от знака на Везните. Една стопирана работа ще потръгне и ще се уреди. И в любовта, ще се отиде към компромис и ще се решат спорните въпроси. Може да се окажете смазката в отношенията на околните или търсеният доверен човек и посредник. Ще спечелите и от двете страни, с които имате някакви делови отношения.

29-и. Денят носи много рискове, но при вас тенденцията е да минете между капките и да избегнете редица неудобства, докато околните се пекат на бавен огън. Съдбата ще завърти своето колело и ще ви помогне да излезете на светло, да преминете определена граница и лимит, които до момента са ви ограничавали и стопирали в дейности и проекти. Работете над външния си вид.

30-и. Сега е момента да съберете личния състав, да свикате семейна сбирка и да се опитате да разрешите спорните въпроси. Всичко предприето ще носи успех и ще помогне да се рашат проблеми влачени от доста време. Това, кето отложите за утре ще зацикли и може да ви донесе само болки, грижи и неприятности. Действайте и пътувайте днес, ако се налага. Чака ви рисков уикенд.

Риби 20 февруари – 20 март

24-и е ден за освобождаване от греховете. На 25-и нищо важно да не се предприема. 26-и носи сила за внедряване на по-добра позиция. 27-и идва с вдъхновение, с неочаквани хрумвания, които ще ви донесат ползи и пари. Явете се на конкурси. От 28-и Венера вече не ви гледа в опозиция. Разплита се една мъчителна любовна история. 29-и увеличава дистанциите, а 30-и сближава и стимулира.

24-и. Опитайте да стопите дистанциите, да се извините, ако в нещо сте сбъркали и да подновите връзките, които ви липсват. Препоръчват се пътувания и преместване на по-добро и защитено място. Добре е да се спазва диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Дайте си сметка къде са своите и къде чуждите. Сънищата ви показват истинското ви предназначение.

25-и. Ден с негативна и вредна енергетика. Налягат ви мрачни мисли и страхове. Идете на красиво и ведро място, медитирайте, прочистете мислите и съзнанието си от негативизма. Не се опитвайте да отстоявате и да налагате мнението си на всяка цена, може би в нещо бъркате. Досегът със земята пречиства и зарежда. Обърнете се към усвояване на по-духовна храна. Вечерта сте на точното място.

26-и. Днес и утре Луната е във вашия знак. Ще се открият възможности за извоюване на по-добра професионална и бизнес позиция. По някакъв начин днес може да израснете в служебен план или да ви поверят работа, която си е като повишение. Идва време да се гради и надгражда, а не да се изоставят проекти. Представете си ярко тази линия на поведение, която смятате да следвате в бъдеще.

27-и. Луната навлиза в Риби и сключва перфектни аспекти със Слънце и Уран. Може да изкачите връх в кариерата и да получите допълнителни бонуси и екстри. Не се препоръчва пасивност, конкуренцията не спи. Все пак не отивайте в крайности. Не коментирайте нищо излишно. Рибите са знакът на мълчанието и интуитивните възприятия. Ще усетите кой ви обича и към какво да се стремите и вървите.

28-и. Родените в третата декада ще си отдъхнат от едно подозрение или любовно неудовлетворение. Венера напуска знака на опозицията ви Девата и това дава възможност да излезете на по-стабилна позиция в играта на чувствата. Ден на сърцето. Включва се космическият канал на любовта. Уредете си среща, опитайте да се съберете и разберете, направете поне едно добро дело.

29-и. Не се намесвайте в чужди битки. Не е добре да сте третият в битката на други двама. Ще се окажете виновни и може и двамата да се обърнат срещу вас. Денят е зареден с агресия. Близките ви родени около равноденствията и слънцестоянията ще действат непримиримо, ще приемат като намеса  и агресия всеки опит от ваша страна да се постигне разбирателство и помирение. Дистанцирайте се.

30-и. В деня преди пълнолунието ни обхваща особена превъзбуда. В неблагоприятна позиция са хората страдащи от маниакално депресивни състояния. Тази вечер е лунатична и магична. Не оставайте сами, особено ако наскоро сте преживели стресова ситуация. Пропоръчва се и диета без много течности, за да не се абсорбира обратно изхвърлената шлака. Прочистете мислите и душата.