Пълна лудница: Рафи стана Азис, Василка пее рок (ГОРЕЩИ КЛИПОВЕ)

Нещо за четене
21:48 - 29 Март 2021
7960
Пълна лудница: Рафи стана Азис, Василка пее рок (ГОРЕЩИ КЛИПОВЕ)

Пълна лудница в „Като две капки вода“ – All Stars -  Азис откри вечерта със сериозното предизвикателство да изпълни легендарното парче на група „Фактор“ - „Приятели“, а Рафи стана... Азис.

„Тази песен е една от най-красивите рок песни в България. Надявам се и ми се иска да прозвуча убедително. Захранен съм с рок. Аз съм си рокаджия. Харесвам хора със самочувствие. Посвещавам тази песен на всички рокаджии!“

Софи Маринова се включи в предаването от дома си, където е под карантина, и изпя парчето на на най-популярната girl банда за всички времена Spice Girls – „Wannabe“. „Репетирала съм много вкъщи. Благодаря на стилистите, че ми осигуриха всичко необходимо за достоверното превъплъщение в Гери Халилуел“.

Победителката от предходния лайф Михаела Маринова се преобрази в ангелогласната Ваня Костова и изпя парчето „За старата любов“. „Тя се оказа труден образ. Произнасянето на думите е много специфично при нея, както и нейното вибрато“.

Рафи се преобрази в краля на поп фолка Азис изпълни блестящо хитовото парче „Сен Тропе“. „По-ударно завръщане нямаше как да ми се случи. Това е една от малкото български песни с над 100 милиона гледания в интернет. Проблемът ми е в извивките и орнаментиката. Това може би ще е едно от забавните ми превъплъщения в „Като две капки вода“.