Пълна промяна: Мими Иванова си смени лицето (снимки)

Естрадната легенда се подмлади с лифтинг, подгони 80 години, но никой не може да й ги даде

Нещо за четене
18:24 - 28 Септември 2023
159493
Пълна промяна: Мими Иванова си смени лицето (снимки)

С нова визия изуми публика естрадната звезда Мими Иванова. Преди седмица тя и съпругът й Развигор Попов се появиха на участие в ресторант в Хасково, а визуалните промени у Мими не останаха незабелязани от присъстващите. 76-годишната певица изглежда с поне 30 години по-млада, а чертите на лицето й са тотално неузнаваеми. Иванова сияе без нито една бръчка по лицето си, с променена форма на носа и веждите, по-плътни устни и избелени зъби, пише пенсионерския седмичник "Ретро" в новия си брой.

Мими Иванова е напълно освежена и никой не може да каже, че гони 80 години

"Никой не би казал, че тази жена гони 80 години. Та тя изглежда по-добре, отколкото преди две десетилетия. Вярно е, че има добър ген и винаги е била красавица, но пред старостта всички са равни", коментират удивени почитатели на Мими.

В естрадните среди нейни колежки, които й завидели на новата и драстично подмладена визия, веднага пуснали слух, че Иванова се е подложила на пластична операция в чужбина. Те смятали, че интервенцията, която си е направила, в нашумелият сред родните и холивудските звезди напоследък "фейслифт". Той представлява пълно, но прецизно направено реконструиране на лицето, без да се правят радикални промени, но в същото време визуално подмладяването да бъде наистина драстично.

Мими е по-свежа отвсякога

Пионерки в направата на скъпата процедура бяха част от фолкпевиците у нас, които се довериха на хирурзи в Турция и Америка. Възможно е скалпелът на някой талантлив доайен в естетичната хирургия да е вършал и по лицето на Мими, но самата тя никога не е потвърждавала, че има подобрения по себе си. Певицата винаги е твърдяла, че не е особен привърженик на корекциите и не се е притесня вала да разкрива истинската си възраст, което мнозина нейни колеги от гилдията отказват да правят.

Мими и Развигор вече отно пеят заедно сцената след като неотдавна преминаха през тежка житейска битка. Композиторът се сблъска онкологична диагноза, която обаче бе хваната навреме. След кръвна операция и терапия във ВМА Попов успя да се възстанови напълно. Плътно до него по време на лечението бе съпругата му, която го обгрижваше денонощно.

Мими и Развигор отново са на сцената като тандем