Пълна промяна! Щерката на Марта Вачкова отслабна и се разхубави

Рада е претърпяла истинска метаморфоза 

Нещо за четене
16:22 - 30 Септември 2022
13348
Пълна промяна! Щерката на Марта Вачкова отслабна и се разхубави

Дъщерята на Марта Вачкова се е променила до неузнаваемост. 25-годишното момиче е отслабнало и доста се е разхубавило. Рада Миладинова превърна в истинска красива млада дама, става ясно от последните й снимки в социалните мрежи, забеляза Lupa.bg.

Внучката на Григор Вачков е талантлива млада художничка, която за няколко години е претърпяла истинска метаморфоза. Тя се е отървала от 10-15 излишни килограма и вече не е онова пухкаво момиченце, което беше в тийнейджърските си години. Лицето на Рада е станало изваяно, нито е закръглено, нито е смугло, каквото беше преди. Промяната й е огромна, тя самата го вижда и е щастлива от този факт. От обкръжението на младото момиче издават, че изцяло е сменило хранителния си режим и това е довело до втеляването й. Рада е горда с новото си тяло и вече се обича в новата си визия.

Момичето се е променило до неузнаваемост

„Човек трябва да се харесва такъв, какъвто е. Но ако има нещо, което не може да преглътне, примерно веждите си или някакви несъвършенства по кожата, каквито всички имаме, разбира се, защо да не ги коригира? За мен е много важно една жена да харесва себе си и да бъде уверена въпреки някоя даденост, която не харесва. Това е отличителният й белег, който я прави различна от другите. Никак не харесвам уеднаквяването, което напоследък, особено в България, се случва. Гледам снимки на момичета на моята възраст, че даже и по-млади... ами те изглеждат като извадени от калъп...”, разсъждава мъдро талантливата наследничка на Марта, която държи на естествената красота и не одобрява прекаляването с пластични операции и така актуалните огромни изкуствени устни.

Рада не се притеснява да ходи без грим и може да бъде видяна по-често така, отколкото с тонове макияж. Внучката на Григор Вачков не иска да се занимава с актьорско майсторство, а с рисуване.

Преди щерката на Марта бе значително по-пухкава и черна

Тя  завърши през 2016 г. Националното училище за изящни изкуства „Илия Петров“ с профил графика. След това тя започна да учи в Художествената академия, където тази година се дипломира в специалност „Плакат“. В свое интервю преди време Рада сподели, че с родителката й не се приличат.

„С майка ми сме страшно различни! Така както визуално си приличаме много, характерите ни са два отделни свята”.

Звездата в медицински сериал „Откраднат живот” никога не е била красавица и до преди 1-2 години Рада бе копие на майка си, но в погледната година, за нейно щастие, се е променила и вече не прилича на  Вачкова.